abim maşallah arabana bence sen hiç 184 lük arama boşuna moralleri bozulmasın:) gerçekten güzel yürüyor aracın. insanın tsı alası gelio:)
Printable View
abim maşallah arabana bence sen hiç 184 lük arama boşuna moralleri bozulmasın:) gerçekten güzel yürüyor aracın. insanın tsı alası gelio:)
hakan maşallah,
yeni bişiler mi var, fena gidiyor...
Teşekkürler...
Yeni birşey VW racing filtre , sport cat dışında sen de biliyorsun en sonki hali bu , senle denediğimiz en hali.
Yer biraz eğimli ondandır , Gölbaşından dönerken 70 hız tabelasından sonra bastım.
Cuma akşamı birkaç araba ile denedikten sonra basayım dedim ...
selam, ben donington jantlar ile daha fazla beğendim. maşallah araca çok güzel.
Aynı arabalar olunca cekmedim
Selamlar arkadaşlar ,
Aracımda RSA yazılım ve hybrid turbo ile Ankara da 100-200 19,5 lardan 17 lere indirdik çok şükür.
Çalışmalarımız devam ediyor inşallah daha iyilerini koyup ayrı bir konuda paylaşacağım.
Selamlar güncellemelere devam ediyoruz.
İşte launch control - teşekkürler RSA...
Dsg 7 - Rur 79 - RSA Launch Control - YouTube
Abi maşallah kadran zevke gelmiş :)
Teşekkürler Levent , daha güzel bir asvalta çekeceğim bu pek olmadı 3 de bile sardı malesef.
maşallah Hakan,gidişi,duruşu, harcanan emek takdiri hak ediyor..yeni bir golf tsı140 kullanıcı olarak takipteyim.
Selamlar ,
Denemelerimizde çektiğim kadran videosu.
Eğim sıfıra yakın.
Rsa rur 79 - YouTube
İyi seyirler...
Maşallah güzel yürüyor :)
Yanlış hatırlıyo olabilirim ama hybrid turbo sizin aracınıza mı hazırlanıyordu?
maşallah abi launch fena olmuş :)
maşallah bence tatminkar ama eski jantlar daha güzel gibi kendi görüşüm
Maşallah kazasız belasız
maşallah çok güzel
polo gti-ibiza cupra ile denediniz mi?
Maşallah fena olmuş güle güle kullanın,lunch kontrol çok iyiymiş :)
abi resmen arabanın hakkını veriyorsun. biraz da bizim hakan abi'nin kanına girsen ne güzel olacak :)
kazasız belasız kullanman dileğiyle. çok çok iyi oldu resmen araç sayende. maşallah.
Motor modikasyonlarından bir türlü sıra gelmeyen görselliğe ilk adım atalım dedim.
Bugün R led stoplarımızı siparişini verdim , kısmetse pazartesi takıyorum.
stok turbo ile denemen var mı?
R Led stoplarımı taktım.
http://d1304.hizliresim.com/18/b/lxy9k.jpg
darısı bi-xenon farlara artık. Güle güle kullan kardeş.
Masallah bilader cok yakismis artik gorsellige girmenin zamani gelmisdi bencede xenon ilhan abiyle konus arabayi satiyor onla ortak noktada bulusup :):)
Artik gerisini sen dusun :)