????? anlıyamadık
resimleri nasıl koyucam kardeş yabeceremedim Bcerdik galiba
![]()
Allah kazasız cezasız binmek nasip etsin on numara beş yıldız olabilmesi için biraz yere basman lazım ama öndeki o ofsetle sıkıntı yaratır fazlabasmassın aracı![]()
![]()
![]()
Allah razı olsun turboman evet basmak gerekiyor bencedeama önler sürtermi diyorsun nasıl bir işlem yapılır peki bi ara 7 ofset düşündüm ama ayarlıyamadık
![]()
maşallah dipdiri duruyor.
Güzel araç fakat biraz basılmalı ve jantlar değiştirilmeli bence..
Kardeş sağolasın...
maşallah kazasız belasız bu renk efte çok güzel duruyor ama ben bu tip ofsetli jantları yakıştıramıyorum efeleregöreceli bi kavram tabiki bi efçi olarak takıp kunlanmıyorum ben ama bu aracın ayrodinamiğine basılmayı hakediyo
![]()
ef sedan squad-
old is cool!
maşallah kazasız belasız
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Araban çok güzel ama yanlış jant+lastik ölçüleri kullanmışsın. Bu şekilde sürtmeden basabilsen bile güzel durmaz. Bence bu jantları sat gitsin. Daha sonra öne 8" 195/45/16 arkaya 9" yine 195/45/16 lastik tak ve arabayı bas. Arka çok gerilir dersen 205/45/16 tak ama bu sefer de yanak önden yüksek olucak. 215/40/16 taksan arkaya çok geniş olabilir.
aslında 15 BBS RS de olabilir. Sanırım ön 7 arka 8 oluyo onlar. Sürtme sorunu ve aracı yorma bakımından avantajlı olur ve daha rahat basarsın aracı.
Şu jantın replikası çıktı. 7,5x15ti sanırım benim gördüğüm. Çok güzel ve farklı(en azından Türkiye için) olur bence...
Sedanını bulamadım örnek olarak
![]()
renk güzel lakin şu anlamsız çamurluktan fırlayan jantlar şu ef lere hiç yakışmıyor...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Çok bodoslama bir öneri olacak, belki de benden duymak komik olacak lakin; K20 swapla.
Resmi görünce "keşke bir alt fotoğrafta kaputu açık, içerde k20 yatıyor olsa" dedim.Maşaallah çok temiz gözüktü gözüme. Çok güzel şeyler çıkacağına inanıyorum.
K.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)