doğum günün yakınsa toplaşıp alevli yanar dönerli tayyar paspas alalım sana :)
Printable View
doğum günün yakınsa toplaşıp alevli yanar dönerli tayyar paspas alalım sana :)
Yeni araba hediyesi alın doum günü kasım 15 e :D
hayırlı olsun.yanılmıyorsam Adanada görmüştüm bu arabayı . çok güzel çufluyordu.
evrende görüşmek üzeree kankss:D
o zaman yarın çıkalımm:Dyiit felanda gelirrr
Bu araba sanırım bizim buradaydı arayan bi arkadaşa ilanını göstermiştim sanırım 16.5 istiyordu sahibi bow uda var hemde :D Hatay dörtyolda idi pek kullanmıyordu sahibi 2 kere çalışırken gördüm oda adanadan almıştı herşey bu yanada buradan aldıysan görüşemedik yardımcı olamadıysam cok üzülürüm
Ewet hatay dörtyoldaki araba. ama 16,5 gibi ucuk bi rakama almadım. Orda usta bulamadım ne yazıkki babamın ve benim kontrolümden gecerek aldık sadece :) Keske daha önceden söyleseydim oraya gidceğimi . Ama zaten güzel bi araba almısım :D
Hayırlı olsun..Allah kaza bela göstermesin.. ;)
hayirli olsun O.T :)
cok diri duruyo masallah:) bu arada lfs'de coz yanlamayi reel'dede cozersin sonra:D
LFS neymiş be kızangül kardesim :D Teşekkür ederim araba diri ama paspas lazım diyor herkes :D ahahaha
dun etkılendım valla:D bu yan ne zevklıymıs arkadan itiş başka gusel be kardeşim:D
Kazasız belasız tekrardan yiitle bi fotolayın :D
buda benden bi resim yıkadıktan sonra daha güzel oldu kurulamasını ben yaptım :D
çok fotojenik dimi abisi:p
http://img262.imageshack.us/img262/3...2008025ai0.jpg
hayırlı olsun tuğral kazasız belasız gönlünce yapıp bin kardeşim :)
Vayyyy rexdaşım benim hayırlı uğurlu olsun. Harbiden maaşallahı var, senin de temizzz bir araban oldu çok sevindim, şöyle gönül ferahlığıyla bin takırtı tıkırtı dinlemeden.
Buradan Vtec rex kara kızımızı da sygıyla analım :D
Allah kaza bela vermesin kardeş ;) 200 SX'i aldın ya artık şafak daha fazla sıkıştırıyo çok meraklanıyorum heyecanlanıyorum.