Maşallah İlker abi. Kadran a bakılırsa araç gayet iyi yürüyor :) TC iyidir. Satarken haberim olsun abi :)
Printable View
Maşallah İlker abi. Kadran a bakılırsa araç gayet iyi yürüyor :) TC iyidir. Satarken haberim olsun abi :)
Saol abicim . Arabayı boşver, Bodrum lu oldu İzmit i unuttu diyorlar senin için. ? :) :)
maşallah cok guzel.ıyı de gıdıyor
Çok çok güzel.İlker abicim bir fotoğrafda seni gördüm kilo almışsın senide çok özledim.Arabanın maşaAllahı var.çok güzel bir araç almışsın dicem ama gereksiz olucak ne zaman kötü araba aldınki:)
Abin sigarayı bıraktı , insanlıktan çıktı Ertekin. 120kg ları gördükten sonra ( foto o döneme ait ) Sıkı bir diyet ve spor programı ile 12kg verdim 2-3 ay sonra ideal kiloya ulaşacağız inşallah. Renault buluşması yaparsanız RS i alıp gelirim. Hem görüşmüş oluruz..
Maşallah Subhanallah cango.
Bendeki fotoğraflarda gelio.
dynonun carpılarında yapılan hata yada yanlıs teker kwsini vs etkilemiyormu ?
sadece merakımdan soruyorum sonucta cıkan tüm sonuclar o dynonun carpanlarına göre hesaplanıyor.
atıyorum x dynoda 150 hp krankta 130 hp tekerde alıyorsa y dynodada 170 hp krankta 150 hp tekerde vermezmi ?
Abi hayırlı uğurlu olsun, tanıdığa gitmesi güzel :)
maşallah araç çok iyi bi kaç kez denk gelmiştim izmitte bilmeyen az
Maşallah abi kazasız belasız
maşallah abi gidişi duruşu fenaymış bunun :)
Maşalllah yakındanda ıncelemıstım bagaj gene dolumu cıla kutusu:)
maşallah rengi,duruşu ve gidişi ile çok iyi bi araç...
Aynen dediğin gibi oluyor zaten. 2 dyno var izmit te ikisi arasında 20 hp oynuyor.Hiçbir dyno motor gücünü ölçmez. Teker kw şini ölçer kaybı % oranında ilave edip motor gücünü hesaplar. Şimdi f/e/h ile 188hp ölçüldü diye arabam 190 hp dersen adama gö.üyle gülerler. Bosch un hesabı bu , benim hesabım ise şu şekilde.
115x10% + = x 1.36 oda eşittir 171 hp.
Dynoya çıkarma nedenim ideal avans ayarını yapmak ve güç eğrisinde herhangi bir dalgalanma varmı görmek.
Bu dyno sonuçları yıllardır tartışılır , TC nin mevzusu biraz farklı.
İlker abi masallahh şahane güle güle kullan :icon_tup: