Maşallah.
Hayaline ulaşmak güzel bir duygudur herhalde, henüz ulaşamadığım için bilmiyorum :)
Hayırlı olsun. Kazasız belasız.
Printable View
Maşallah.
Hayaline ulaşmak güzel bir duygudur herhalde, henüz ulaşamadığım için bilmiyorum :)
Hayırlı olsun. Kazasız belasız.
Guzel dilekleriniz icin hepinize cok tesekkurler olanlara masallah kazasiz belasiz surusler diliyor olmayanlara daha da guzellerini diliyorum :icon_tup:
arabayi sene sonunda satacagim icin sanirim yay daha mantikli olucak tp ise kesinlikle yaza dogru takip en azindan hevesimi alicam her ne kadar invidia cok bagiran bir cat-back olsada bazen kasiniyorum iste :) size de kazasiz belasiz surusler diliyorum.
Sizlerede cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin. Fiyat gercekten Turkiye'ye kufur etmek icin yeterli bir sebep. Her ne kadar Turkiyeyi ozluyor olsamda sadece su araba hevesime doymak icin Amerikada en azindan birkac sene yasamak istiyorum :) Ben NY eyaletinin Buffalo sehrinde yasiyorum plaka gozunuzde manhattan filan canlandirmasin lutfen :) Araci $12000 nin altina aldim der, cekimi alir kacarim aga cunku net fiyat arkadasinda dedigi gibi ic kararticak :)
ap1 in turuncu sinyalleriyle arabanin renginin kontrasti gercekten cok hosuma gidiyor:icon_tup: Kis gecince jantlari gunmetal e kaliperleride kendim turuncuya boyamayi dusunuyorum. Ayrica dediginiz gibi iscilik inanilmaz pahali ikinci el 500 dolara alip kargolattigim diferansiyeli honda dealer da 350 dolara taktirdim baya canim sikildi :( Yurtta kaldigim icinde ***** garajim filan yok. Yoksa bende herkes gibi garajimda ugrasmayi tercih ederdim hem keyifli olur hem de para cebimizde kalirdi. Sizede tesekkurler yorumunuz icin :)
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin bence Ap1 Ap2 den daha hoş ve güzel. bişey sorucam ap1 le ap2 motor farkı varmı
hosgeldin emre, philly''deyim ben de; yusuf abi de balitomore'da. Newyork'ta da 2 arkadas var...ortak bi yerde bi tech bulusmasi yapilabilir.
hayirli olsun araban cok guzel duruyor; buffalo'nun kisi cok sert kis lastigin fln vardir umarim:)
Gazlayın ucuz ucuz.. Bende kısmet olursa seneye gelmeye düşünüyorum Abd'ye
maşallah jant ve yay şart :D
Tesekkur ederim. Mevcut bilgilerime dayanarak aciklamaya calisiyim yanlisim eksigim varsa daha bilgili, tecrubeli uyeler duzeltecektir. Amerikada yanlis bilmiyorsam eger 99-03 arasi olanlar ap1 ve f20c ve 9bin devir ceviren makinaya sahip. 04-09 arasi olanlar ise ap2 diye geciyor ve f22c makinaya sahip fakat redline i 8300k gibi birsey. f22c 2.2 hacime sahip ve tork olarak daha guclu fakat ap1 in 9k cevirmesindenmidir yoksa f20c nin karakterindenmidir bilmiyorum ap1 s2000 ler burada daha tail-happy ( kici basi daha kolay dagitan :D ) olarak adlandiriliyor.
Bu durum Turkiye de ise daha farkli. Turkiyede mevcut olan butun ap1 ve ap2 s2000 ler ayni makinaya 9 bin ceviren f20c ye sahip. Yani kisaca amerikada araba makyaj gorunce gorsel ve motor olarak gormus, Turkiye'de ise yanlizca gorsel bir makyaj gormus diyebilirz sanirim.
Hosbulduk tesekkurler guzel dilekleriniz icin :) tech bulusmasi cok guzel olur ama bahara kalir gibi geliyor bana. Bu aralar odevler sinavlar finaller derken aralikta zaten Turkiye'ye donucem tatile. Ama yolunuz buralara duserse kesinlikle haberim olsun memnuniyet duyarim tanismaktan :) Arabayi aldigimda arkada kar lastikleri vardi fakat onlarda okeye donuyo artik galiba, cunku biraz sert gazladiktan sonra durdugumda yanik kokusu geliyor lastiklerden:confused: 4 tane kar lastigi patlar beni pirelli sottozero hakkinda kullanici yorumlari varsa alabilirmiyim??
Ole demeyin yahu ucuza gazliyoruz eyvallah ama bir " Ustunu vereyim, sahile ineyim " kafasi yapamiyoruz bizde anca mall a gidiyoruz wallmart a gidiyoruz :p
Tesekkurler yay havalar duzelir duzelmez ilk isim:icon_tup: fakat jant konusunda cok sicak degilim cunku arabayi yaz basina dogru satmayi dusunuyorum o yuzden fazla masraf yapmak istemiyorum. Seneye rabbim nasip ederse bir Evo hayalim var :)
12.000 dolar altındamıııı?:S:S ........... die içimden ne gelirse küfürü bastım ...:D
masallah aracınıza kazasız belasız binin :) burdaki doğan parasına orda s2000 adaletini ...min :D
dijital casio kol saatiyle cektigim resimlerden devam edelim buyrun :)
http://i49.tinypic.com/2dkwx13.jpg
http://i48.tinypic.com/4mkqo.jpg
burda ev arkadasimin 240 i ve onun kankisinin acura integra type-r i. 240sx lerin stock motoru burada atmosferik 2.4l. Proje arabasi olarak almis sc takicak yaza dogru, her hafta ebayden bisey geliyo sc, coilover vs :) Zaten oyle bir eve dustumki 24 saat forza oynuyoruz bunlarda hasta cikti benim gibi :)
http://i45.tinypic.com/2j5e91t.jpg
http://i48.tinypic.com/f24j1z.jpg
bonus: 240 in sahibi cocugun diger arabasi. Charger in icini soksek sikibin icine sigar gibi duruyo fotoda :)
http://i48.tinypic.com/xmr75w.jpg
hahah, iyi ekip toplamissin:)
çete sağlam
Hep boyle arkadaslarımın olmasını ıstemısımdır :)
Ekibe bak bizimkilerde anca karı kız kessin :D
maşallah allah kaza bela vermesin, ne okuyosunuz orada? 1200$'ı duyunca deliye döndüm Türkiye'de 94 Si parasına orada S2K, ya pardon evinizde boş yer varmı benide alın, benide alın :D :D
maşalah kazasız belasız :)
maşallah v3 jantı takılıp basılırsa nokta olur
Bende ilk defa bu pazar s2k kullanma fırsatım oldu çok beğendim inanılmaz keyifli
Maşallah araçlara