Maşallah çok diri
Printable View
Maşallah çok diri
usta allah kaza bela vermesin.
kafana takma o otomobil demeyip tofaşı aşagılayan 15 -25 yaş arası incici geniş tayfa %99.9 baba parasıyla arabaya bindikleri için. öyleler
tofaşa araba demeyen varsa babadan zengindir kardeşim :) sıkıntı yok yani isteyen istedigine binsin,benim tofaştan başka araaba alacak param yok,olsada tofaşım kenarda durur :) nazar değmesin cok güzel
Hemen hemen hepimizin araba kullanmayi ogrendigi pekistirdigi arabalar ve aracin cok guzel kazasiz belasiz kullanman dilegiyle
ilk aracım doğan slx di benim daha 2 hafta oldu satalı.. kazasız belasız maşallah. :)
zamanında tıpkısı vardı kırmızı doğan s heyt be cvs 24 unutmam :) araç 94 model midir ?
kupası baya diri ve canlı duruyor maşallah
maşallah gayet diri duruyor..kazasız belasız kullanın
Diri ve canlı bir araç almışsın gibi...Maşallah...
maaşallah temizmiş.
Hem doğan Hemde kırmızı maşallah aracınıza :)
masallah temizz :)
maşallah allah kaza bela vermesin süper duruyo..
araban güzel maşallah tabiki bi si yerini tutamaz ama ayağını yerden keser... aynı zamanda arabayı acilen bas...
Maşallah Allah tekerine taş değdirmesin kız gibi duruyor fotoğraflarda (=
Bence aracı basmayı aklınızdan geçirmeyin, şahinlerin güzelliği leylek spec olmasında (=
yorum yapan herkese teşekkür ederim. aracı basmayı bende istiyorum ama çok uzun bir zaman süresince binmeyi düşünmüyorum.yakında aracımı satacağım. ilk olarak bir civic 1.4 is hb veya C2 citroen alıp sonrada bunu satmak niyetindeyim. ama dediğim gibi satmadan önce uygun fiyatta (değerinde yani) bir araç bulmalıyım. ***** 1.4 İS ler bile 17 20 bin arasında.
Masallah kız gbı duruyor kazasız belasız
doğannn candır cannn