Kardeşim Maşallah iyiki sen almışsın diyorum bu aracı :) Hayırlı teskereler sağ salim git gel :)
Printable View
Kardeşim Maşallah iyiki sen almışsın diyorum bu aracı :) Hayırlı teskereler sağ salim git gel :)
Buraların tadı olmaz o zaman :D
Masallah ya her bu konuyu gordugumde tektek tekrar bakiorm fotograflarina Allah kazadan beladan nazardan korusun cicek gibi valla :)
muhtesem arac , çok çok guzel bende bu konu ılk acıldıgındna berı bakar bakar dururum fotolarına :)
Kardesim Mert,Abilerim Tayfun ve Ozgun'e tesekkur ederek basliyim;
Askerde oldugum ve garaj yogun oldugu icin yaklasik 8 ay gibi bir zamnda bitti aracim.Atmosferik ile uzaktan yakindan alakasi yok fakat hepsini tarzi farki oldugunu daha iyi amladim.
Masallahi var,incik boncuk vs islerinden sonra detayli fotolar baslasicam.
Stock motora Gt2871 turbo ile 0,4 bar basiyoruz,turbo manifoldumuz iskender usta yapimi,38" external wasgate ve sulu intercooler kullaniyoruz.
Suan safe modda olmasina ragmen gayet iyi daha alisma asamasindayiz ama tatminkar geliyor ilerleyen asamada kol ve piston alip basinc acicaz.
Baska yapilanlar ise;
Yururu oem ile sifirladim,lastiklerim semi slick kumho,amortisorlerimi koni,helezonlarimi tein ile degistirdim suan tek eksigim frenlerimi buyutmek kaldi.
Icinde ise oem recora koltuklari sparco r100 ile oem airbagli direksiyonu ise omp ofsetli ile degistirdim,oem direksiyon cok buyuk oldugu icin manevra ve toplamalarda rahatsizlik veriyordu.
Teasr tarzinda bir video paylasiyim;
http://instagram.com/p/xCMKiTlNFA/
Hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.Rabbim size daha iyisini kismet etsin..
maşallah kardeşim.
güle güle bin inşallah.
ooo maşallah güle güle kullan proje tam anlamıyla şimdi başladı :)
Hayırlı uğurlu olsun :) Sesi çok güzel... Yürür pozisyonda video istiyoruz ;)
Abi inan askerden gelmeni bekliyordum inceden inceden takipteyim bu konu ne zaman güncel çekecek diye kontrol ediyordum her gerişimde ender makinalardan biri sonunda olmuş hayırlı olsun :)
Mercedes'in Mercedes olduğu araçlardan..maşallah emeğinize sağlık
maşallah cahıt nadır aracları severım buda onlardan kazasız belasız emegıne saglık
cok tsk ederım arkadaslar
senın gıbı bende beklıyordum,bıttı sesını bıle duyamamıstım cok sukur kavustum aslana...
maşallah, ben en son sen askere giderken bırakmıştım biteli ne kadar oldu hayırlı teskereler olsun :))
ağız tadıyla binmeniz dileği ile kazasız belasız
Frenlerımı buldum :)
4 pıston mercedes-benz armalı brembo kaliperlerimı yakın zamanda montajlıycak ustam.Bununla bırlıkte Fren hortumlarım,balatarım ve dısklerımın (300/330mm) degısıcek.
Kardeşim bazı parça konusunda paslaşalım sana zahmet senin yavruya da bitiyorum :) benim konuyu da incelemeni tavsiye ederim :)
cahitin geldigi belli oldu konu guncellendi:) maasslaahh 2,3e:)
Araç çok sıkı maşallah..Allah kaza bela vermesin
Maşallah kazasız belasız birde evo lar var ama tr de sayılı bildiğim kadarıyla evo lardan sonra mercedesin en iyi modeli bence 90 ların ve günümüzün rüyası
Bugun Highway Garage da turbo boost,turbo timer ve amerikan parklarimiz takildi.
Birkac kere cekmistim,buyrunuz :)
http://i.hizliresim.com/bg9rZZ.jpg
http://i.hizliresim.com/dWMPlD.jpg
http://i.hizliresim.com/5oqgEz.jpg
Masallah..
Fotolar görünmüyor.
nerde lan sinyalim :D
Araca 41 kere maşallah! Umarım birgün yolda denk geliriz,incelemek için çabalayan birini görürseniz şaşırmayın.
Fişek maşallah :)
Kocamanından maşallahı var abi...Karşısına oturup izlemeyi geçtim sarıp sarmalanacak cinsten.Maşallah.
Aracim ilk efiye gecmeden 132 bg dynodynamics ti.
Efi yaptim 170 bg dynodynamics oldu.
Turbo yaptim 0.4 bar da 208 bg dynomustang aldik.
Cok sukur araba cok baska oldu.Hem verdigi zevk hem yuksek hizdaki veririmlik beni mutlu etmeye yetti.
Askerden yeni geldim sayilir 2015 yilinda motor icini guclendirerek basinc gostergesinde 1.5 gormeyi planliyorum Rabbim kismet ederse...
http://i.hizliresim.com/VgRyEP.jpg
maşallah ne keyiflidir şuanda o kadar emekten sonra.
Aracı geçen hafta falan Bostancı da arka sokakta görmüştüm :) Araç sanırım daha önce den Tayfun abideydi.. Gun Performans ın sahibi kendisinde de ET plakalı atmosfetik bir makina olması lazım.. ET nin görüntüsü harikaydı, bu araçta umarım öyle olur .. Güle güle kullanın
şu duruşa güçte eklenince nokta olmuş.. kazasız belasız
Daha neler görür bu mübarek :)
190 zaten çok keyifli bir araç, e bu motorla çok daha fazla keyifli olmuştur maşallah kazasız belasız.
Maşallah ı var tebrikler
bu sene mersolar prim yapar :D takurun drift spec , ls swap 190 e ve cosworth . üçüde mükemmel :D
Arabayı aldıgımdan berı ustam Tayfun abıdır,onu tanımasam bu derecede gırmezdım.Benım aracımın Tr'de plakalı ılk sahıbı benım 4 senedır bende.
Onun Et plakalı aracı 2.5 16v gt30 olması gerek,O da yakın zamanda eskısı ıle cook farklı olarak aracını cıkartıcak ins.
Cok tsk ederım gucle bır baska oldu.. Suspansıyona ragmen cok rahat
İnsallah 350 ustu bana yeter :)
Tsk ederım,sagolun.
Mukemmel olacagı kesın ıns proje detayları paylasırlar..
Mantıklı hareket edebilirsem bende bir uygulamaya gideceğim bakalım :)