savaş abiye söylersin beraber geliriz biz
Printable View
tamam abi :)
super fotolar. mavi kardesligi yapalim bir ara
Maşallah, kazasız belasız... Renk harika
ALLAH U EKBER,bune canım kardeşim,sen herşeyin böyle güzeline layıksın,RABBİM hertürlü kazadan beladan nazardan korusun,
yapalım bu c.tesi akşam çıkarken ararım bi çay kahve içeriz muhabbet sohbet ama dikkat et otobana çıkarsan ağlarsın :D
teşekkür ederim senin aracında bi okadar güzel maşallah.
abim ALLAH razı olsun .cümlemizi kazadan beladan nazardan korusun inşallah seninde emeğin çok SUPERMANin üstünde 300 ü kolay çevirmesinin sırrı dış sürtünmenin senin pasta cila ile minimuma indirilmesidir :D
maşallah....
Maşallah, son kare harika. :)
Maşallah...Kazasız belasız...
abim maşallah S3'e :)
Masallah..
Kazasız belasız..
teşekkür ederim.
maşallah aracın rengi çok güzel fotorafı çeken arkadaşında eline sağlık
Maşallah kazasız belasız... çok güzel kareler
Maşallah Mustafa,
Sapağı olmayan otoban arıyorum haberin olsun.:D
Masallah renk cok ıyı :)
[QUOTE=34GUN34;6399036]eyvallah abi de sapağı olsada olmasada her türlü giderim var sana :D
Küsmek yok ama..:D
:D:D:D:D:D en son o olucak zaten abi. bu arada sarı lacivert gelirsek çok sevdiğin takımının renklerine küsersin diye korkuyorum abi :) ben geçip gidince hakan abide yanında sen kırmızı olursun Sarı kırmızı daha güzel olur :D
kardeşim her zaman gel ayıp sana:)
Maşallah Hacım, söylencek bişey kalmamış:)
[QUOTE=34GUN34:D:D:D:D:D en son o olucak zaten abi. bu arada sarı lacivert gelirsek çok sevdiğin takımının renklerine küsersin diye korkuyorum abi :) ben geçip gidince hakan abide yanında sen kırmızı olursun darı kırmızı daha güzel olur :D
Kırmızıyı sadece fren lambasında görürsün.:D:D: (uzak gözlüklerini almayı unutma.:))
Maşallah kazasız belasız renk mükemmel :)
S3 de cuprada çok güzel aletler.maşallah araçlara :)
EYVALLAH reşo baba bi akşamda ortaya karışık yapalım:)
[QUOTE=svs;6399326][QUOTE=34GUN34:D:D:D:D:D en son o olucak zaten abi. bu arada sarı lacivert gelirsek çok sevdiğin takımının renklerine küsersin diye korkuyorum abi :) ben geçip gidince hakan abide yanında sen kırmızı olursun darı kırmızı daha güzel olur :D
Kırmızıyı sadece fren lambasında görürsün.:D:D: (uzak gözlüklerini almayı unutma.:))[/QUOTE]
yok abi okadar uzağı gözlükle değil ben sana teleskop aldım hem yaş itibari ile ihtiyarsın gözler az görür..
ALLAH razı olsun
teşekkürler..
Bizim araçta huyundan suyundan biraz olsun almıştır beraber kala kala inş :D
Maşallah çekimler nokta olmuş :icon_tup:
tdi dimi bu:D:D mustafa abi maşallah canlı gördüm allah kaza bela vermesin :))
Maşallah fotolarda araçta çok iyi allah kaza bela vermesin :)
Maşşallah araca ve araclara :) en sonkı 3 lu foto cıdden can yakıyoorr :)
MAŞALLAH MAŞALLAHH. hem durusuyla hem gidişiyle müthiş bi araç hacım allah kaza bela gostermesın...
Ben konuyu henüz görüyorum.. :)
Allah nazarlardan saklasın kusursuz güzellikte bir S3 durusuyla gidisiyle..
Mustafa abicim hakkımda yazdıkların icin cok tesekkür ederim.. :)
Fotograflara gelen güzel yorumlarınız icinde tesekkürler..
rica ederim kardeşim kusursuz güzelliği sergilemekte seninde büyük payın var un şeker var ama helvayı yapan sen :) emeğine sağlık kardeşim.
maşallah allah kaza bela vermesin
ALLAH razı olsun cümelmizinkine.