Jantlarım yapmak istediklerim içinde ilk sıralarda bu şekilde sanki vti ye benzetmeye çalışıyormusum gibi hava yaratıyor halbuki bu şekilde istemiyorum t37 ler güzel jantlar fakat şuanda aklımda XXR lar var ...
Printable View
Maşallah.. Aracınızı her gördüğümde maşallah demeyi ihmal etmiyorum.. Sade ve şık..
Masalllah aracınızın rengı farklı ve guzel kazasız belasız
maşallah kazasız belasız tertemiz :)
Masallah, sade ve hos :) kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun :)
maşallah Arif. jantlara da ilk fırsatta el at:icon_tup:
iyi günler bende giresunda öğrenciyim kırmızı aracı sürekli görüyorum ama mavi olan araç giresundamı onu hiç görmedim allah kaza bela vermesin maşallah....
maşallah güzel olmuş. yalnız- diğer araçtaki te37' ler daha güzel duruyor bence :)
kırmızı aracın sahibinin kardeşi araç sahibi kardeşimiz. samsunda çalışıyo kendisi
Maşallah...Kazasız belasız kullanın...
Aracın güzel stoplara da bi el at derim kazasız belasız. :)
Maşallah kazasız belasız güzel görünüyor araç.
bunlarda yenii stickerlerimiz!!!
http://i45.tinypic.com/2ccp7us.jpg
http://i48.tinypic.com/2le19cn.jpg
Maşallah duruşu rengi çok güzel ama replicadansa Vtec orj jant daha hoş olabilir :)
Jantlar dışında muhteşem :) Ama şahsi fikrim, replica vtec jantı olacağına spoon olsun. O derece :D Maşallah.. Allah kaza bela göstermesin :)
Aracını Tekrar Aynı Rengine Boyattıgın İçin Ben Kendi Adıma Teşekkür Ederim. Genelde Bu renkleri Sevmiyorlar. Sevmemelerine Rağmen Alıp Dıştan Baska Renge Boyatıp Irzına Geçiyorlar. Orjinal Renginde Kalman En İyisin Olmuş Satarkende Hastasına Satarsın :)
Kazasız Belasız Cezasız Ve Maşşallah ;)
Aracın içiyle dışının farklı renklerde olması hoş durmuyor bence ewt çok fazla olan bi renk değil eleştirileride en fazla rengim ve jantlarım konusunda alıyorum ama ben rengimden memnunum:) jantlarım en kısa sürede değişecek...:) sizinde değerli yorumunuz ve desteğiniz için teşekkürler....
Rengine Fazla Takılma Boya Çiziksiz Ve Hatasız Oldugunda Göze Güzel Geliyor Petrol Yeşilinide Kimse Sevmez Ama Ben O Rengide Çok Seviyorum.
Bu Renkleri İçin Eleştiri Yapanlara Rastlıyorum Bazen Sonra Denk Geliyor Biyerlerde Usa Forumlarından Güzel Ek Resimleri PAylaşıyorlar :)
Jantlarını Orjinal Vti Jantıyla Değişebilirsin.
Tekrar Tekrar Maşallah..http://www.teknikportal.com/image-up...boncugu-00.jpg
Aslında amacım aracı vti ya benzetmek değil aracı aldığımda jantlar üzerinde olduğu için henüz değiştirmeye fırsat bulamadım o yüzden orjinal vti jantıda düşünmüyorum hem fiyatı hemde düşüncelerimden dolayı 15*8 inç bi jant düşünüyorum kısmetse o tarz bi jant koydugumda çok daha fazla değişecektir...
maşallah çiçek gibi :) bu renk çok hoşuma gidiyor. hocam Atakumda oturuyorsun sanırım? aynı mahallede oturuyor da olabiliriz aynı renk is var 2 bina yukarımızda
renk çok hoş benm teg de bu renge yakın aynı renge boyatman çok iyi olms arabanında maşallahı var allah kaza bela vermesin :)
Samsunda böyle araçlar görmek beni çok sevindiriyor emeğinize sağlık MaşAllah..
araç çok iyi duruyo benımde hayalim böyle bişey ama lip değişirse eger mugen lip falan takarsan daha iyi olcanı dusunuyorum güle güle bin
Aracın çok duru bi güzelliği var maşallah sadelikten gelen güzellik bu çizgiyi bozmamanı tavsıye ederım.
Araç acil jant istiyor kardeşim replika jantlar hariç 10 numara maşallah :)
maşallah süper duruyor direksiyonu nerde kaplattınız kaça mal oldu aceba?
Masallah kazasiz belasiz. Gayet hos ve orj.
renk iyi. maşallah