kanka neden amerikan park hala bağlamadığını sorabilirmiyim :D uzun zamandır sorucam unutuyorum :D
Mal çiçek ona sözümüz yok :)
Printable View
kanka neden amerikan park hala bağlamadığını sorabilirmiyim :D uzun zamandır sorucam unutuyorum :D
Mal çiçek ona sözümüz yok :)
:) Evet sattıgını hatırlıyor gibiyim hoşuma giden bir araçtı (Y) Başka zamana tanışmak üzerre :)
Lastik derken teneke var suan kanka :)
Bunda amerikan sevmiyorum kanka :) yoksa 2 dkklık iş yaparım ama hoşuma gitmiyor :) Teşekkür ederim mal bizim biliyorsun :icon_tup:
furkan cicek fotosunda on yanaklar bi ince geldi gozume :)
Değim yerindeyse alet gergin :) Araba çok iyi abi kocaman Maşallah Allah kaza bela vermesin fotoğraflara dicek kelime yok zate çok iyi
clio zaten belli ama 205e kocaman alkış
Hani ışıklarda yanında duran araca döner de bakarsın ya 'Arabada araba be kardeşim' dersin ya,işte su anda kurdugum cümle de aynen bu oldu :) Maşallaahhhhhhhhhhh
gördüğüm en şık,gergin bir o kadar da temiz RS olabilir :)
:) Heheh cok teşekkür ederim Allah razı olsun sagolun :) Fotograflara gelince :) Eşimiz dostumuz bu işten anlayan arkadaşlarımız sagolsunlar bizleri kırmayıp çekiveriyorlar birkaç kare :) Hepsi konusunda cok iyiler :)
205 benim cok büyük bir hayalimdi :) Birazcık bizi yorsada cok iyi bir sonuç verdi cok güzel oldu cok teşekkür ederim :)
:icon_tup: ehehhehe :) İçinden geçenleri bizimle paylaştıgın için teşekkürler bunları duymak cok güzel :) Allah daha iyilerini size nasip etsin :)
Cok teşekkür ederim ellimizden geldigince koruyup kollamaya çalışıyorum :) Benden cok yıkanıyor yemin ediyorum :hahaha:
harun başlarım yapıcağın işe gidiyom ben :D
maşallahhhhh :icon_tup:
Ateş ederim ateşş :) Knka sen bana ateş ben sana ateş :) 2 mizede maaşalh
bu arada brolar birbirlerini özlemş havalar düzelsinde bıcı bıcıya gel :)
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...45055504_n.jpg
havalar düzelmiyoki kanki yoksa gelcem :D yüksekken sen sen değilsin CZT'm :D
Offf Allah'ım offff.... maşallah kardeşim...
Bu arada camış gibi olmuşsun görmeyeli:D
Bende senin konuna girince böyle oluyorum :D 41 kere maşallah gene aklıma geldi yaptıgın ateş :hahaha:
Arayı bir açtık tam açtık görüşemiyoruz ki ama özledik bilesin :) O jantları koyup geliceginden bahsediyordunda söyle bi 1 ay 2 ay önceden haber verde kendimizi alıştıralım habersiz yürek dayanmaz :) Sonra UF gibi aklımızda kalır neydi be :) Mis gibiydi bak gene aklıma geldi :) Cok iyiydi
amerikan parksız daha hoş bencede :)
maşallah
En kısa zamanda kanka :) :hahaha::icon_tup:
:) O benim aklımda kaldı be :) Sesi gidişi seviyordum tertemiz bir makinaydı ne hale getirdiler Çaylar hazır gel :) yeterki
Aynen sevmiyorum ben bu farda amerikan sinyal :)) Teşekkür ederim