Haram basık bu ara iyice yaygınlastı yaptıran cok masallah polo'da bi başka durmus kazasız belasız binmen dilegiyle
süper ötesi...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Polo alip almamakta kararsizdim bu resimler bayag kararimi etkiledi.Araciniza masallah kazasiz belasiz kullanin.
içim cız etti![]()
Yok rakip olamam basiklikta sanmiyorum.Hem arada bir babamda kullaniyor.Hemde belediye kiz arkadasimin semtindeki o cukurlari duzeltmedigi surece boyle basamamSuan bile 5lik yay arti bi bakla kesikle icim ciz ediyor.Ama aracin masallahi var sadece arka lastikler basilinca sanirim bayag bi one geliyor bunlarda o da aracla alakali sanirim.
Rami'de görüyoruz ara ara, geçen gün Eyüp bulvarından yukarı çıkıyodum sizde 3-4 araba aşağı iniyodunuz gözgöze geldik ama üye olduğunuzu bilmiyodum araca maşallah![]()
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
Gelde air taktırma! Fena gaza getirdin beni. Siyah polo Adnan tolga diye bir arkadaşın aracı sanırım
![]()
Giderek güzelleşmiş maşallah..yeni poloya çok yakışıyor modifiye..
Jantlar çok iyi olmuş Maşallah kazasız belasız.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)