sen arabayı hırsızdan fılan alsan daha temız cıkardı bak kesın. bı ınsan kendı malına boyle davranmaz. yuh ya o koltukların halı ne. ne pis adammış..
Printable View
sen arabayı hırsızdan fılan alsan daha temız cıkardı bak kesın. bı ınsan kendı malına boyle davranmaz. yuh ya o koltukların halı ne. ne pis adammış..
Hayalimi yaşıyorsunuz resmen. :D İstediği kadar pis olsun, sonucunda harika bir araba olacak. Ellerinize sağlık. :)
Kardeşim değil hırsızdan ahırdan çıkarsan üstüne inek, at, keçi mıçsa bu kadar pislenmez öyle söyleyeyim sana. Keşke İstanbul'da olsan da görsen halini..Herif bu arabaya 2 senedir biniyormuş birde. Ben koltuğuna bile oturmuyorum aldığımdan beri. Mecbur oturacağım zaman ise eski kıyafetlerle falan yani... :)
İnşallah...bizde ortaya güzel bir şeyler çıkarmaya çalışıyoruz bakalım. Çok teşekkürler...
pampa benim koltuklar daha guzel duruyor la :D
Emeğinize sağlık kardeşim çok güzel oluyor :)
Dışarıda cila parlatma vs. dışında bir iş kalmadı zaten. 3-5 rotuşluk yer var onu da Melih-Ö'nün babasının oraya götürmek istiyorum bakalım kısmet..Bundan sonra full içerdeyim..İlk iş kaplamaları yenilemek. 3-5 yer ile görüştüm fiyat bekliyorum. Elimde de 7-8 metre suni deri rulo var. Adam onu vermişti sağolsun :) Gerçi böyle pis kullanan adamın verdiği deri ruloyu da arabaya sokmak istemiyorum ama neyse bakalım...
Sağolasın kardeşim. Melih'im en kısa sürede senle iletişime geçip büyük usta babanın dükkanına uğramak istiyorum. Düzeltilecek rotuş yapılacak bayağı yerler var da :)
melih ö nün dükyana giderken benide almayı sakın unutma la :D
2 recaro koltuk bulalım sana
ön iki koltuk kumaşı için ben yarın bi döşemecime uçayım dediğim gibi içler aynı sadece kenarları deri
hayrlısı olsun konustugumuz gibi patron, önce yürütelim cihazı :D
Allah kolaylık versin. Avatardaki gibi olsun emi ?