Allah sabır versin :D
Printable View
Allah sabır versin :D
sorun ne burkay?
motor mu yedi tekrar araç.
ben baya bi geride kaldımda.
Son durumu ogrenseydik bari :)
Yok ya motor yemedik tekrardan ancak avans ayarı vs yapılmadı hiç. Motoru attık kaldı öylece. Biz içini komple soyduk. Tabana kadar indik. Motor konusunda Eray Yümsel ile tekrar görüşüp kaporta işlemlerine falan başlayacağız kısmetse de bir türlü zaman ayıramadım. İş kurdum falan ilgilenemedim. En kısa zamanda tekrar başlayacağım. Daha kafamda da netleştirmedim nasıl bir şey yapacağımı.
Bazen diyorum ki orjinale sadık kalarak toplayayım, sonra diyorum ki 20 milyar harcasam da op orjinal bir şey çıkmayacak.
Bazen de diyorum ki. Madem girdi o kadar para bir tarafımıza, yatırayım sadece motora 10-15 milyar. Yürüyeni güçlendireyim, içi hazır sökük. İki tane spor koltuk. Koşturayım arabayı. Tabi fikir bunlar sadece. Göründüğü kadar kolay olmaz illaki. :D
Son durum şu. Maslak 2. Kısım'da araç yatışta. :D Gelip görmek isteyen görebilir. Bir E34 nasıl tabana kadar soyulur ve yatırılır eğitim verebilirim. :D
Bıyığın üst kısımında ve alt kısmında civata olması lazım. Böbreğin orada. Böbreğin altında ve üstünde kalıyor. Makyajlı kasa ise bilemeyeceğim maalesef. Ancak bendekini çok rahat sökmüştüm o yöntemle.
Masallah kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun guzel e-34
Evet arkadaşlar birkaçınızın bildiği gibi aracı satmıştım ancak toplandığını görünce ve güzel şekilde işlemler yapıldığını görünce dayanamayıp geri aldım. Sattıktan sonra yapılan işlemler şunlar oldu.
-Bel altı boya
-Araç altı ve içi komple pütür
-İçi toplandı :D
-Motor elden geçirilerek gerekli işlemler vs. yapıldı.
Yapım aşaması resimleri yok maalesef. Şu anki resimler var ama. :) Bundan sonraki işlemler tamamen keyfi olacak. Şu anda aktif olarak kullanıyorum yani rahat olun :)
Kim derdi ki benim hurda böyle toplanıp tertemiz olacak :D
http://i.hizliresim.com/LpRJao.jpg
http://i.hizliresim.com/YvE1J2.jpg
http://i.hizliresim.com/pRN79r.jpg
yapılacak iş kaldıysa staj başvurusu yapabilirim :D
FYH yeniden doğdu dün bir yatalak daha geldi şimdi o yeniden doğacak :) güle güle kullan kardeşim
hadi canım bu araba o araba olamaz :confused:
şaka bi yana hayırlı olsun baby :D
Keyfi işlemler kaldı ya :) Kapımız herkese açık beklerim her zaman.
Sağolasın abi. Dün gördüm bir tane daha gelmiş. Bunun ilk halinden daha iyi ama. Bu hallolduysa o da hallolur ya. :D
Sağol beybisi. :D
Kendi arabam gibi bekledigim bana umut veren konulardan biri bu konu :D
Son resimler sevindirdi maşAllah :))
severek takip ettiğim bir konuydu satılık ilanın görünce üzülmüştüm şimdi yine sevindim cantlar değişirse çok iyi olur birde sarı gibi bir renge boyanıcaktı yanlış hatırlamıyosam o proje devam edicekmi :)
Çok teşekkürler. Forumun demirbaş araçlarından biri oldu zaten ya. Herkesin ortak aracı :D
Jantları yaza doğru değiştirmeyi düşünüyorum. Şimdilik dursun biraz. Araba bel altı boyandığı için sarıya dönüştürme fikri askıda :D Ama rengi zifir siyah değil şu an. Simli siyahımsı gibi değişik antin kuntin bir rengi var aslında. :) Memnunum şimdilik.
ooo çok sevindim ben bu işe :)
İlk aldıgında yeşilpınarda otoparkta girişmiştik :)
Çok sevindim senin adına keyifle binmeler diliyorum
hayırlı olsun Burkay, Yusuf usta iyi topladı arabayı benim arabaya da çok emeği geçti.
yer mekan adres bekliyorum ilk fırsatta üşüşürüm :D
Benimde severek takip ettigim bi projeydi motor 2.7 mi yoksa 2.0 mı hala :)
Motor hala 2.7 ufak bir şanzıman değişikliği ve beyine ayar ile araba mis gibi olcak kısmetse. :)
Sayın kalyon artık konunuza bi güncelleme yaparmısınız :D
bir güncelleme gelse keske :)
Ne güncellemesi 6 aydır marş basmıyorum arabaya.
Mahallede adı çıkmış kümes diye. Geçen gün tavuk teklifi geldi. İçini boşaltıp kümes olarak kullansak daha karlı olacak.
hayırdır kanka bi sıkıntı mı var? haberim yok
Yok kanka ya. Klasik maddi durumlar vs bu ara biraz sıkıntı var. Hiç ilgilenemiyorum. Eylül ortasından itibaren biraz ilgilenmeye başlarım kısmetse.
Hortlatmayın olm şu konuyu artık. parça parça satıyoz arabayı kim fazla fiyat verirse parça onun. :D
aha aynı benım durum :D benm e34 de 3.5 aydır otoparkta artık mıllet yakın parketmeye basladı nasıl olsa cıkmıyor dıye :D
Biz buna en son ortaklaşa girişecektik kümes teklifi ne ara geldi :D
He bu arada elimde bu araca ait ilginç resimler var paylaşayım diyorum ama olay şu :D @burkaykalyon izin verir mi :D
araç mahallemizin aracı mahallecek binip içindeki çekirdek kola yapıyoruz....
imza : alican
Ben kendi e34 umu ic dis komple calypsorot metallic 252 rengine boyatiyorum.. Cok olmayan guzel bi renk bence..
2017nin ilk HORTlatması araba yaşıyomu
İtiraf edeyim 2 hafta önce marş bastım 10 dk çalıştırdım durdurdum.
Sonuç : Nasıl olsa hareket etmiyor diye 2 araba hem önünden hem arkasına her gün park ediyor. Durum stabil. Yaşıyor...
Nefes alıyorsa problem yok senin için reyiz.
hortlatmış gibi olucam ama cidden çok merak ettim şuan hala sizdemi yaşıyormu ? resimli bir güncel iyi olur :D
Hala kendisinde. Şuan evlilik arefesinde olduğu için pek ilgilenemiyor kendileri :D Aracın sesi falan efsane ama sıkıntı 10 dakika yürütebiliyoruz :D @burkaykalyon
Araba hala bende. Kaderine razı olarak yatıyor hala. Evlendim, çocuk doğdu, büyüdü, okula başladı araba hala yatıyor. :)
Motoruna bayağı uğraştım 1,5 sene önce bitti bir kaporta kaldı sadece ama o da muhtemelen çocuğun mürvetinde falan olacak. :D