geçmiş olsun olaya iyi yanından bak motor açıldımı motorun önceside evvliyatıda görülücek ona göre bir yol izlenip revize edilicekdir yani iş bittiğinde eskisindende sağlıklı bir motorun olucakdır..
geçmiş olsun olaya iyi yanından bak motor açıldımı motorun önceside evvliyatıda görülücek ona göre bir yol izlenip revize edilicekdir yani iş bittiğinde eskisindende sağlıklı bir motorun olucakdır..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
kardeşim geçmiş olsun, pzt belli olucak ne olduğu sanırım. Motorda sıkıntı kalmadıktan sonra gerisini yavaştan halledersin.
sağolasın kardeşim tekrardan...
Servis konusunda hiç şüphem yok zaten. Yekta Abi sağolsun çok yardımcı oldu. Performans beklentim olmadığı için stroker yapılmayacak kardeşim. Stock olarak toplanacak.
İnşallah abicim. Hayırlısı. Sağolasın.
Sağolasın kardeşim. Bakalım kısmet...
Ya aslında bekliyordum böyle bir şey ama erken oldu bayağı. Hazırlıksız yakalandık bi yerde![]()
Abi motor zaten kapalı kutuydu. Ne çıkacağı belli değildi. Şimdi çıktı ortaya herşey. Bakalım Pazartesi büyük gün. Ne çıkacak meçhul.
Sağolasın. Araçlar hakikatten güzel. Hele bir motor toparlansın da jant kolay...
Aynen öle abi. Pazartesi belli olacak her şey. Planım o zaten. Motor bir sorunsuz olsun da gerisi kolay... Bu arada maşallah RT 500'e...
3 sefer yaşadık bu durumu.Motor bitsin yine sana vercem arabayı başka ne sorun varsa çıkartırsın
![]()
Ah be Burkayım dedim sana evladın hayırlı olsun diyeGeçmiş olsun kardeşim en iyi şekilde yapılacaktır şimdi kolay gelsin.
not: Hızlı jojuk ahmet lütfen duj al![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Amin kardeşim. Buna da şükür
Aslında iyi bir şey. Stressiz sıkıntısız bineceğim. Sağolasın kardeşim..
Evladın hayırlı olsun demenden kıllanmıştım zatensağolasın kardeşim. Tüm suç Ahmet'in
adam arabayı ilk defa kullandı onda da motor yaktı
![]()
Geçmiş olsun kardeşim. Her şey de vardır bi hayır. Eğer maddi anlamda sıkıştırmıyorsa vesile olmuş motor yapılmasına bi yer de![]()
Geçmiş olsun tekrardan. Neye niyet neye kısmet işte. Neyse motor hallolsun da gerisi yapılır bi şekilde. Küçük bir TT toplantısı da yapmış olduk bizim dükkanda![]()
bende sizinle tanıştığıma memnun oldum beyler güzel muhabbet oldu arabada yapılınca kafadaki en büyük korku ortadan kalkmış olur sende kozmetiği gönlünce yaparsın biyerden biyere kafa rahat gitmek gibisi yok varsın koltuğu yırtık olsun![]()
burkay dediklerini tek tek yapıoyusn azmine maşallah,
hatırlarsan mc'deki konusmamızı sölediklerim hep başına geldi keşke gelmeseydi ama zaten gelsede uğracam uğraşmalık araba istiyorum diyordun![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Aynen dediğin gibi abi. Varsın koltuk yırtık olsun tampon kırık olsun ama motor sağlıklı olsun.Kısmet bugüneymiş. Hayırlısı. Çok memnun oldum bende tanıştığıma.
Bir tarafım kaşındı işte abicim kaşındıHayırlısı artık. Daha çok iş var
![]()
Teşekkür ederim.
pampa biliyosun her zman yanındayım zaten bensiz calışmıyor arabaliste cıkınca bana haber ver pampa bekliyorum telefonunu olmadı her akşam gidicez pampa ugraşcaz
sanayinin yolları taşdan sen cıkardın beni beni baştan...
@jason bende memnun oldum guzel muhabbet etttik abi
@peace barış abi memnun oldum tanıştıgıma maşallahı var rt500 ün
@onurdestan memnun oldum abi tanıştıgıma daha cok gelip gidicez sanırım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)