4 taklalı BMW görmek isteyen gelsinKafadan foto isteyenler vardı. Kötü göründüğünün farkındayım ama daha çok değişiklik olacak vurmayın!
![]()
![]()
4 taklalı BMW görmek isteyen gelsinKafadan foto isteyenler vardı. Kötü göründüğünün farkındayım ama daha çok değişiklik olacak vurmayın!
![]()
![]()
insallah güzelce toplarsın arabayı , yanlız dikkat ettiğim bişey var niyeyse hep bmw cilerin saçları beyazlıyor hiç bir hondacının beyazladığını gormedim :P eray abi kızma :P![]()
İyi ilerliyorsunuz bence maşallahı var. Öndende o kadar kötü değil böbrek bide tampon birazcık kötü.
Maşallah![]()
masallah hacı uğraştığına değiyo, bitmiş halini en kısa sürede bekliyoruz artık![]()
Abi boya kalitesizdi biliyorsun. Bir dahaki sefere Plastidiple girişiriz.
Eray Abi'nin saçları beyazladı benimki döküldü![]()
Daha kaliteliler de var ya![]()
Daha bir farklı geldi gözüme sanki bizim araba değil
Teşekkür ederim. Daha iyi duruma getirmeye çalışıyoruz.
Sağol hacım. En kısa zamanda
Melih'ten örnek vereyim. Adamda clio varken başladık benim arabaya. Satılığa çıkardı sattı 1 ay bekledi Cooper aldı biz hala .......![]()
![]()
Şaka bir yana. Bu ara beklemedeyiz işte. Muayene falan filan... Eray Abi'nin gel hazır araban diye aramasını bekliyorum...
Geriye doğru takla attığı için kaputa değmemişKaputun durumunu sen biliyorsun. Harita gibiydi ama burada güzel çıkmış...
![]()
Olm yogunum yoksa coktan turbolamistim ben bunu sen hala atmosferik olduguna sukret muayneden sonra sende bugun hava guzel ilgi yumağı yapcam ona![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Bu hafta arabayı alıcaz. (Alamadı)
enough ?
Bu kadar sabır emek özveri, Sonuc çok güzel olacak, En yakın zamanda değil aracınız en hayırlısıyla keyifle bitirmenizi ümit ediyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)