User Tag List

Sayfa 33/49 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon
920 sonuçtan 609 ile 627 arası

Konu: BMW E34 520i 90'

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah olucak olucakta artık kurşun mu döktürürsün kursun mu sıkarsın havaya bilemem ama kendini bi okut
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burkay arabanın altınıda yıkatsana bı gun lıfte nasılsa cıkıyo ıkıdebır rahat 2 kilo verirsin

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burkay arabanın altınıda yıkatsana bı gun lıfte nasılsa cıkıyo ıkıdebır rahat 2 kilo verirsin
    Hacı valla hem bagajdan hem motordan hem de alt taraftan rahat 5 kilo çıkar ben sana öyle söyleyeyim

Evet arkadaşlar. Gelişmeler var bol bol resimli bu sefer. Araç bende artık. Vizemiz yok şimdilik. Bir süre erteledik. İşlemleri komple bitince sokacağız. Gelelim gelişmelere.

En son şanzımanın üstünde bulunan su tapamız patlamıştı. Ufak bir parça olarak düşünüyorduk ancak kocaman birşey çıktı. Aha da patlak tapa.

Cuma günü Eray Abi'yle gittik tornacıya yeni tapa yaptırdık. Yeni tapamız cıncık gibi ama biraz ağır. Rollde ve yanlarken ağırlık yapar

Tapamız montajlandı. Bir güzel yapıştırıldı orjinal yerine. Mis gibi oldu. Kurudu da bir güzel. 3 saat kadar bekletti Bu da arabayı alırken öylesine çekilmiş foto.

Çıktım yola. Eray abiyle vedalaştık. Beykoz'dan çıktım Eray abinin sınırları geçtim artık araba komple ana geçti Öyle anlaşmıştık Tem'e çıktım TT Arena'nın orada birde ne göreyim hararet git gide yükseliyor. Kırmızıya gelmeden çektim sağa. Suyumuz bitmiş.

Arabada herhangi bir koku(conta kokusu, duman vs.) yok. Alta baktım su da kaçırmıyor. Anlamadım açıkçası. Neyden olabilir derken yanımdaki sudan ekleyip devam ettim ama öyle bir depo var ki içti içti bitiremedi. Çok geçmeden bir daha yükseldi.

Telefonun şarjı azalıyor. Su bitmiş arabada su eksiliyor. Tam her şey üst üste gelirken siteye üye olan arkadaşımız Burak E. 'yi aradım dedim kap 2 bidon su gel yolda kaldım Sağolsun hemen geldi.

Su ekleye ekleye devam ettik. Hararet görmedik kesinlikle. Yarıyı az geçince durduk soğuttuk motoru devam ettik. Motordan yana bir sorun yok çok şükür ancak niye hararet yapıyor diye düşündük düşündük bulamadık. Evin önüne geldik şükür. Sağ salim. 3 bidon su yedi namussuz doymadı!

Gece uyku yok tabi. Bu araba niye hararet yükseltiyor??? Sabaha kadar düşündüm ve Eray Abi'nin de verdiği akılla radyatörü değiştirmeye karar verdim... Baksanıza abi radyatörün haline.

Devamı var.... Yazıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cumartesi günü sabah erkenden düştük Maslak'taki BMW parçacısı Hürmak yollarına. Tabi yanımızda sularla birlikte... Tedarikliyiz...

Yeni radyatörümüz. Yine sevimli kişiliğiyle samimi gülümsemesiyle kuzenim AhmetYılmaz

Yolda gelirken hiçbir sıkıntı çıkarmadı çok şükür. Ne yükselme ne yolda kalma. Anlamadık hala. Neyse. Hazır sanayideyken şu frenlerimizi de elden geçirelim dedik. ***** zor tutuyor.

El frenimizi de halledelim dedik. Balatalar bitmiş...

Ancak iki işlemi de hallettiremedik maalesef. El freni balatalarımız bitmiş. Değiştirmek gerekiyor ancak zaman yetmedi. Parçacı bulamadık daha doğrusu. Maslak'tan Seyrantepe'ye geçmiştik. Neyse şimdilik sorun yok deyip gittik ANK Amortisör Engin Abi'mizin yanına. Dedik abi arka amortisörlerimiz patlak. Araba deli gibi yaylanıyor. Sağolsun hemen halletti. Sertleştirdik biraz. Yayları değiştirdik. Arkalar taş gibi şimdi. Konfor müthiş

Böyle jant mı olur spor gazetesi?

Kafadan da bir fotomuz olsun yav...

Eveett.. Sanayide işlemler hallettik. Sağolsun Berkay(berkay_aydın) Burak E. ve AEM(Eray) yalnız bırakmadı bizi...

Dedik Bayrampaşa buluşmasına gitmeden biraz da modifik yapalım Napalım napalım? Stoplarla sinyallere film çekelim. Smoke hesaaabı Hala hararet normal yalnız

Yapılırken... Folyocularımız Ahmet ve Berkay görevde

Acıların çocuğu Berkay

Arka taraf bitti...

Öne de artık hırsız gibi gezmeyelim dedik. Taktık plakamızı da. Sisler de takılacak sakin olun

Gittik Bayrampaşa'ya. Carrefour buluşması meşhur. Ancak yolda giderken hiç sorunu olmayan arabada radyatör hortumu patladı. Çok uğraştık ettik ancak tamir edemedik. Kesecek pay kalmamıştı. Herkese oradaki yardımlarından dolayı da teşekkür ediyorum. Mecbur bıraktık arabayı Bayrampaşa'da...

Cuma-Cumartesi yapılanlar bu kadar. Gelelim Pazar'a....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    berkay hakikaten bahtsız bedevimisin nesin arkadaş.....

yürüyen çalişan arabayı bozdun yaaa....
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabah erkenden düştük yollara... Pazar Pazar bor nereden bulacağız derken gittik Aksaray'da parçacı aramaya. Neyse ki ilk girdiğimiz parçacıda bulduk patlak olan boruyu. Renault parçacısıydı yalnız Aklınızda bulunsun. Radyatör hortumu Renault 12'nin alt hortumuyla aynı hortum. Aha da ispatı

Cumartesi gecesi biraz aliminyum bantlamıştık boruyu tutsun diye ama yemedi

Acil yor yardımcımız Kimo! Lastik izlerine dikkat yalnız. Kimo(Ahmet'ti şoför)

Taktık borumuzu. Sorunsuz. Geldik evin oraya. Yine hararet yok. Isınma yok. Anlamadık...

Arabada M5 kapı eşikleri çıktı bu arada Söylemeyi unuttum

Gelelim evin önünde yapılan işlemlereee... Sarı sinyallerimizi beyazla değiştik.

Kafamda en büyük sorunlardan biri olan bagaj amortisörlerini değiştirdik... Yine Berkay bizimle...

Bagajı komple soyduk. Pislik demeye bin şahit lazım. Resmen çöplük... Halledeceğiz. Biraz zaman

Gelelim zurnanın zort dediği konsoldaki en iğrenç yerin değişimineee... Kontrol paneli değişimi.. Çok uğraştık ama değdi bence..

Sonunda söktük...

Olmazsa olmaz saatimiz

Hoooppp... Sürpriiizzz.. Soketler uymuyor Tam da tahmin ettiğim gibi. Ne güzel...

Neyse sorun yok devam... İki paneldeki kontrol kısımlarını değiştireceğiz. Önü yenisinden arkası eskisinden olacak Yapacak bir şey yok valla. Temizledik eski kısımları bir güzel...

Böyle bir pislik te yok yalnız

Ve bitti çok şükür. Sorunsuz görünüyoruz artık. Sadece teyibi tam oturtmam lazım. Onu da yapacaktım da çok yordu bu değişim Halledeceğim...

Hazır elimiz değmişken direksiyonu da halledelim dedik... Değiştirdik. Artık M1'iz Yalnız ayarı tam yapamadık galiba Not: görünen bacaklar Ahmet'in bacakları

Yanlamaya hazırız Orada gördüğünüz dikiz aynası evet. Cam değişti ya ondan duruyor. Takılacak.

4 bir koldan toparladık sağı solu... Ve bitirdik...

Bu haftalık bu kadar. Sıradaki işlemler sırasıyla şöyle:

1-Şu hararet olayını çözmem lazım. En acilinden.
    2-Kilitler tutmuyor. Halledeceğiz.
    3-Camların tümü ayarsız. Ayar yapılacak.
    4-En önemli sorunlardan biri. İç döşeme. En önemli sorun bu.
    5-Kaportadaki çizikler..

Herkese yardımlarından dolayı çok ama çok teşekkür ederim. Berkay, Ahmet, Mahmut, Emirhan, Yiğit, Oğuzhan, Burak... Sağolun varolun...

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne çektin be Burkay Ha gayret bitecek

Vites körüğü göz tırmalıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    berkay hava yapmışıtr sende su ekledikçe havasını almışsındır....
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

HellRot06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla kardeşim senin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir heralde
    Golf MK3 Sport - SATILDI.
    Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
    Golf MK2 GTD...
    -Ne Mutlu Türküm Diyene...
    K.Atatürk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne çektin be Burkay Ha gayret bitecek

Vites körüğü göz tırmalıyor
    Daha vites körüğüne gelene kadar ne yerler var... Sağolasın yavrum. Bitireceğim... Ant içtim. Yemin ettim

Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    berkay hava yapmışıtr sende su ekledikçe havasını almışsındır....
    Hemşo büyük ihtimal saçma sapan bir sorun da anlamadık işte. Bakalım bu hafta halledeceğiz... Bir yapıp bir yapmaması saçma işte. İşi o bozuyor. Ya müşür ya da hava var.

Alıntı HellRot06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla kardeşim senin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir heralde
    Buna da şükür diyelim ya. Daha beterleri de vardır elbet

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim işlerimden dolayı bu sıkıntılı dönemde yanında olamadım kusuruma bakma. Gece çalışmak pazar günü çalışmak böyle vuruyor adamı. Ağzım açık okudum hepsini yani çok sabırlısın be yavru harbiden bundan sonra inşallah güler yüzün biraz emeğinize sağlık.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

HellRot06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah beterinden korusun kardeşim
    Golf MK3 Sport - SATILDI.
    Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
    Golf MK2 GTD...
    -Ne Mutlu Türküm Diyene...
    K.Atatürk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim işlerimden dolayı bu sıkıntılı dönemde yanında olamadım kusuruma bakma. Gece çalışmak pazar günü çalışmak böyle vuruyor adamı. Ağzım açık okudum hepsini yani çok sabırlısın be yavru harbiden bundan sonra inşallah güler yüzün biraz emeğinize sağlık.
    Yavrum düşünmen yeter... Kalbimizdesin Çok sağolasın... Gülecek yüzümüz aga başka çaresi yok

Alıntı HellRot06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah beterinden korusun kardeşim
    Amin sağolasın...

peace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim sabrına hayranım inş. istediğin gibi olur. radyatör değiştikten sonra hararet yükseldi mi?
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzaylıların bizi görmesi için çizilen sıfırlar gayet gereksiz..
    https://www.instagram.com/topalworks/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı peace Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim sabrına hayranım inş. istediğin gibi olur. radyatör değiştikten sonra hararet yükseldi mi?
    Abi sağol ya. Sabrı öğretti bana bu araba Radyatör değiştikten sonra yine yükseldi. Ancak işin ilginç yanı ne bir duman atma ne de motorda bir koku falan yok. İşin aksi tarafı hararet yükseldiğinde motorun üst bloğu ve radyatör de öyle hararet yapmış araba gibi sımsıcak değil.

emoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elektirikle alakalı bir sorun olabilir bilgin olsun bizim arabada öle olmuştu maşallahı var aracın kurşun dökme şart
    R.E.S

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu arabayı geçen ay alsaydın benden bitmişti burkay haybeye yatırdık len ne güzel oluyo bak... torpidonda hazır çiçek gibi tertemiz gel veriyim bi akşam
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emoro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elektirikle alakalı bir sorun olabilir bilgin olsun bizim arabada öle olmuştu maşallahı var aracın kurşun dökme şart
    Arabayı aldığımda Beykoz Opet'te 3 sefer yıkattım. Farlarını ovaladım ovaladım lastiklerine su çırptım ama içerde bişiler var demek ki Elektrik tavsiyesini dinleyeceğim...

Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu arabayı geçen ay alsaydın benden bitmişti burkay haybeye yatırdık len ne güzel oluyo bak... torpidonda hazır çiçek gibi tertemiz gel veriyim bi akşam
    Ya sorma sorma Bana bir torpido ve 2 tane koltuk paketlesene abi Akşam alırım belki ararım yine seni...

TuGaY_TaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşinize karışmak gibi olmasın ama fan müşürü bozuk olsa yada termostad da bı sıkıntı olusup da fanı acmama gıbı bı problem olabılır mı hararetle ilgili bi kere benım de basıma gelmıstı cunku.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)