pardon bişey sorucam bu filtre ses yapıyormu bide s40 2007 modeline göre olanı varmıdır acaba fiyat nedir bide
Printable View
Maşallah. Güzel eklentiler ile ilerlemişiniz. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
ohh be:) maşallah aracınıza; bende benzer uygulamarla ilerliyorum,
şimdilik xenon far,17 gm jant,cam filmi mevcut,sırada ahl,opc line spoiler,belki prokit ....
maşallah araca çok güzel, tam ayarında olmuş herşeyi. Özellikle jantlar, gtc turbonun jantının yanına bence tamponuda çok yakışacaktır.. :surucu:
Filtre ses yapmıyor kutu için olduğu için...
Hava geçirgenliği daha fazla olduğu için performansa da etkisi var elbet. Sizin araca göre uyumlu olan var mıdır inanın bilmiyorum.
Ben 220 liraya temin ettim.
Teşekkür ediyorum. Sağolun. 6 Yılda ancak bu kadar yapabildim. Kısmet olursa daha proceler bekler beni :)
Şu an yaklaşık 6000 TL rahat harcamışımdır. Sonu yok. Hala daha bişeyler yapasım var. Kurcalıyorum :D
Teşekkür ederim. Turbo jant akımını başlatan insanlardan biriyim :) Bunu satıp Twintop jantına dönesim var.
GTC tamponuna bir ara niyetlendim ama öylecene kaldı. Aslında alınır da OPC ile arasında kaldım. Kısmet olursa ikisi arasında tercih yapacağım.
Stage 2 yeterli. :)
https://www.youtube.com/watch?v=owRC7fzrwDo
Maaşalllah sade ve hoş olmuş.... Mümkünse gece farların vurduğu noktayayı baz alarak bir resim alabilirmiyiz ? Philips 5000k görselliğini merak ettim.
ilanlarda bir tane gtc 1.6 turbo ids helezonu satılık orjınal,acaba cdti motorluya takabilirmiyiz,benzinliye uygulayan var ancak dizel rastlamadım
2012 de Bi-Xenon'ları yaptığımda çekmiştim bu fotoğrafı. Aydınlatması gayet güzel ama Philips'in piyasada çok sahte ürünleri mevcut. Osram tavsiye ederim.
http://i602.photobucket.com/albums/t...psdbfe7b38.jpg
IDS+ yayları dizel'e uyuyor. Tanıdıklarım alıp taktılar. Gayet te memnunlar.
Daha önceleri bende uymaz diye düşünüyordum. Alıp takılabilir. Konfor kaybı da olmaz. Spor amortisör ile de desteklerseniz gayet verimli olur.
Aynen öyle ilk etapta yay montajlayacagım 1.5 cm civarı fark var oem yay ile arasında,dizel motor ağırlıgı ile birlikte 2 cm yükseklikten düşeriz gibi.
Maşallah.Allah kaza bela vermesin