MaşAllah kazasız belasız sürüşler.
Printable View
MaşAllah kazasız belasız sürüşler.
Maşallah Allah tekerine taş değdirmesin. :)
Plakalık da dikkat çekiyo, hoş bi ayrıntı olmuş. ;)
Maşallah boncuk gibi allah kaza bela vermesin
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Çok güzel , maşallah...Allah göstermesin satacak olursanız sunroof büyük + olacak satarken...
araca maşallah plakalıklar benim de dikkatimi çekti çok hoş :)
kazasız belasız sürüşler
Plakada yakıyor hani :)
maşallah kazasız belasız yakın zamanda bir arkadaşıma aldık 2.0tdi fr aynı renk aynı plaka 59 FR idi plakası onunda bi xenon dışında aynı çok zevkli ve mantıklı bir araç
Maşallah, kazasız belasız sürüşler..
Masallah cok güzel aracınız.
Bende bir süredir ilgileniyorum leonla fakat sadece bu kombinasyonla. Seker Beyazı, bi xenon, led stop, fr donanım ve sunroof. Sıfırı autoshow zamanında 43.900'e düşürdüler. Autoshowda yeni kasayıda inceledim cok güzel ama golfe benzemis :D Leon'un bu kasası ( sanırım mk2 diyorlar ) bana halen cok güzel geliyor.
2012 martta yeni kasası cikacak olan bir arabaya 44.000 TL verilir mi? yeni leon ne kadardan satisa cikacak? bu kasa ne kadar deger kaybedecek? bu soruların cevabini bi verebilsem bende alacagim 1.4 tsi fr :)
Oncelikle cok tesekkur ederim.yeni leon eski leon olayina gelnce yeni leon ckicagni bn aracmi alirkende biliyodum ama yeni leonu inceledktn snra suanki kasayi almamda herhngi bi engel olmadgni dusundm.yani bu biraz zevk meselesi ornek verick olursam suan hckmse 0 civic almiyo mesela sahsen bnde olsam 98 99 vti veya 1.6ies falan terch ederm.kaldiki piyasa olayna bakarsak suan eski kasayi daha rahat satabliyoruz.yapilan tum anketlerdede eski kasa mk1 ler efsane kasa olarak adlandrilan suanki kasalar daha cok begeniliyo.burada karar sizin sncta zevk sizin ve siz bnicksnz gonlunuz hangisini isterse onu almalisinz:)
Maşallah sade dokunuşlarla kaliteli duruş sergileyen araçları görmek güzel baya hasret kaldık..Kazasız belasız kullanın inşallah..