maşallah yeni resimlerde çok güzel çıkmış,ef sevgim kabardı.
Printable View
maşallah yeni resimlerde çok güzel çıkmış,ef sevgim kabardı.
Hacı sen naaaptın yaaa :/ Beni benden aldı valla harika olmuş kazasız belasız :)
hayırlı olsun jantlar 10 olmuş maşallah...
araca çok güzel dokunuşlar yapmışsın, maaşallah bide far tampon arası çerçeveyi düzelttir hatasız görünecek.. ayrıca mudanyada bu basıklıkla gezebiliosan bravo vallahi, daha bu gece bi arkadaş mudanyaya inerken şahinin lastiğini yarmış. Ben 2 aydır bozuk yol korkusuna crx ile mudanyaya gidemiyorum, ki seninkinin yanında leylek kalır.. keyifli sürüşler..
Kazasız Belasız Hacı Hayırlı Olsun Jantlarla Peki Bİ Yakışıklı Olmuş :)
çok iyi sedan efci :) muro süpersin yaa al bende de okadar sedan hangisine takıcan gene ef mi aldın haberimiz yok muro :D Ayrıca emre araca maşallah hayırlı olsun yeni gördüm emreden emreye gitti demek :)
Golf III gti vr6 lip önü sıkılaştırmış :) cidden yaa kaça buldun nerden buldun geçen sene bulamamıştım gti lipi takmıştım benım ef ye şimdi yenisi var ona farklı takmak istiyorumda pm atarmısın mümkünse vr6 lip için emre kardeşim
Çok teşekkür ederim far tampon ayarı yaptırıcam en yakın zamanda ben alıstım artık mudanyada basık arac ile gezmeye :) cok zorlanıyorum ama yapıcak birşey yok :)
Eyvalalh haci sağolasın :)
Çok teşekkür ediyorum sağolasın atıyorum pm
Kardesım çok ıyı gıdıyor takıp edıyorum elıne saglık:)
mükemmel ötesi maşallah arkadaş tam benim hayalimi gerçekleştiriyor şuan :) :)
maşallah,çok iyi gidiyorsun herşey yerli yerinde ....
Kazasız belasız maşallah,jantlarda cuk oturmuş :)
hayırlı olsun. jantlar çok ama çok yakışmış.
Maşallah, şeffaf sinyalleri turuncu yaparsanız daha güzel durur bence :)
kardeşim kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun.bişey merak ediyorum pmde attım fakat görmedin galiba arka tekerlerdeki kamberde kit kullanmadığını söylemişsin tahminim parçayı kısalttırdın.eğer kısaltma işlemi yaptırdıysa kaç cm kısalttırdın öğrenebilirmiyim?
Maşallah kanka allah kaza bela vermesin şu spoyler olayınıda yap bence iyi duruyor bunlarda:)
Hayırlı olsun kazasız belasız inş. bi sorum olacaktı araç otomatik vites mi kadrandan öyle görünüyorda ?
Maşallah maşallah :)
Çok teşekkürler kit kullanmadık kısaltma işlemi kac cm bilmıyorum.
Eyvallah kanka daha var ona ya :D
Teşekkürler, otomatik degil sadece kadran kırılmıs otomatik kadranı takılmıs :)
Teşekkürler
Normalde xxr jantları çok severim ama bu sefer benim gözüme pek hoş görünmedi jant lastik ölçüleri nedir?
185 45 15 lastik
Maşallah Emre :) iyi günlerde kullanmak nasip olsun.
maşallah çok güzel olmuş makina :) mudanyada denk gelirsek bi korna çalarım :)
***** sitede ilanı gördüm, moralim bozuldu. Sedan olsa ciddi düşünürdüm. Hayırlısı olsun.
aracı hayırlısı olsun p.tesı ben alıyorum.emre kardesımın ve diğer emre kardesımınde tabı ellerıne saglık..arac bambaska olmus..bu yastan sonra ugrasmak ıstemıyordum.emre ıle anlastık aldım ınsallah..bu arada geriye kalan spoon spoıler orta reflektorlu stop ve aklıma gekmeyen bırkaç ufak dokusla daha ıyı yapmaya calışıcam..tekrardan hayırlısı olsun..araca konu acmıcam.burdan atarım ara ara fotolarını..
hayırlı ugurlu olsun iki taraf içinde abı ıstanbula gerımı gelıyo ufaklık ara ara resımlerını ıstıyorum abı zahmet olmazsa ozledım :)
Masallah kazasız belasız sürüşler olsun .
oo iki tarafada hayırlı olsun.
maşallah çok şık olmuş arkadaşların dediği gibi, direksiyon + koltuk + spoon spoiler ile nokta olur :)
http://honda-tech.com/attachment.php...4&d=1232689413