eğer xs 1.6 ise sağlıklı bir xs 3ün ortalarına kadar iesle kafa kafaya oluyor :) yanlış anlamayın sadece merakımdan sordum :)
Printable View
maşallah çok güzel direksiyon Ex direksiyonu mu
[IMG]http://i48.tinypic.com/1181vtu.jpg[/IMG]
bahsettiğim stopların arası (ef9 reflektör) harika olur bence ;)
jantlar çok yakışmış aracında maşallah ı var hayırlı olsun güle güle binin ;)
maşallah jantlar harika olmuş
Maşallah Kardeşim ...Allah kazasız belasız cezasız binmeyi nasip etsin ...
maşallah yeni resimlerde çok güzel çıkmış,ef sevgim kabardı.
Hacı sen naaaptın yaaa :/ Beni benden aldı valla harika olmuş kazasız belasız :)
hayırlı olsun jantlar 10 olmuş maşallah...
araca çok güzel dokunuşlar yapmışsın, maaşallah bide far tampon arası çerçeveyi düzelttir hatasız görünecek.. ayrıca mudanyada bu basıklıkla gezebiliosan bravo vallahi, daha bu gece bi arkadaş mudanyaya inerken şahinin lastiğini yarmış. Ben 2 aydır bozuk yol korkusuna crx ile mudanyaya gidemiyorum, ki seninkinin yanında leylek kalır.. keyifli sürüşler..
Kazasız Belasız Hacı Hayırlı Olsun Jantlarla Peki Bİ Yakışıklı Olmuş :)
çok iyi sedan efci :) muro süpersin yaa al bende de okadar sedan hangisine takıcan gene ef mi aldın haberimiz yok muro :D Ayrıca emre araca maşallah hayırlı olsun yeni gördüm emreden emreye gitti demek :)
Golf III gti vr6 lip önü sıkılaştırmış :) cidden yaa kaça buldun nerden buldun geçen sene bulamamıştım gti lipi takmıştım benım ef ye şimdi yenisi var ona farklı takmak istiyorumda pm atarmısın mümkünse vr6 lip için emre kardeşim
Çok teşekkür ederim far tampon ayarı yaptırıcam en yakın zamanda ben alıstım artık mudanyada basık arac ile gezmeye :) cok zorlanıyorum ama yapıcak birşey yok :)
Eyvalalh haci sağolasın :)
Çok teşekkür ediyorum sağolasın atıyorum pm
Kardesım çok ıyı gıdıyor takıp edıyorum elıne saglık:)
mükemmel ötesi maşallah arkadaş tam benim hayalimi gerçekleştiriyor şuan :) :)