Mat siyah (resimlerde) hatlarını biraz göstermemiş ama turuncudan daha iyi olduğu kanısındayım. Maşallah.
Printable View
Mat siyah (resimlerde) hatlarını biraz göstermemiş ama turuncudan daha iyi olduğu kanısındayım. Maşallah.
ben bu kasada kırmızı rengi seviyorum neyse hayırlı olsun yeni renginiz kazasız belasız
maşallah bu hali daha güzel olmuş sanki.kazasız belasız
eskısıne gore mıs gıbı olmusta elınden bez dusmez senın sımdı
Turuncu halini kadıköyde görmüştüm. Böyle daha güzel olmuş Maşallah kazasız belasız
doğuştamısın? bir akşam gördüydüm okulun önünde turuncu halini
Turuncu halinden çok daha güzel olmuş, maşallah :)
Daha orjinal daha kaliteli, asil durmuş ;)
Halilililili şimdi çok daha iyi oldu yavrum:)
Güzel olmuş :)
Maşallah kazasız belasız rengi çok yakışmış
mat hali kesinlikle daha iyi olmuş güle güle kullanın :) yalnız aklıma takılan birşey var mat siyah kaplamayı temiz tutmak zor olmuyor mu normal siyaha göre ya da ben mi yanılıyorum ?
maşallah yeni hali de güzel. mat füme düşünmediniz mi ?
Mikemmel :D
bu arabaya da işesen yakışıyor arkadaş :D
Maşallah... Doğuş üni de görüyorum genellikle
Mat siyah gerçekten çok asil durmuş ama turuncu nokta yani :) maşallah
güzel olmuş maşallah.. birdaha renk değiştirirsen tercihin kırmızı olmalı bence..
Gece gunduz okulun onunde goruyorum, hatta sabahları genelde arkasına parketmiş oluyorum. 200 komp dimi uzerindeki makine?
sade gibi gözüksede siyah renk bende siyahı sevenlerden oldum daha dolu geldi gözüme :)
tek eksisi rengiydi bence asıl şimdi güzel olmuş
Mat siyah güzel olmuş tabiki ama bence yinede doğru seçim değil. Araçta harcanan onca emek var o davlumbazlar dodikler vs. Syah renk bütün detayları kapatmış.
Benim tercihim antrasit - füme yada daha uçuk tonlarda bir maviden yana olurdu. Daha önce mat siyaha bindin ya la zaten. 2 arabanıda mat siyah kapladın sonra söktün. :)
kazassız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah
bence de daha güzel olmuş mat siyah da jant rengini mi değiştirsen simsiyah da fazla mı olmuş bilemedim
Kesinlikle füme olmalıydı..
Maşallah yinede.
chrome mat da dusunulebilirdi. Burada populer olmaya basladi.
http://re-styling.ru/wp-content/uplo...8-1024x682.jpg
http://re-styling.ru/wp-content/uplo...chrome-mat.jpg
Turuncu'dan iyi olduğu kesin ama Kırmızı veya Mavi gibi bir renk daha çok gösterirdi arabayı. Güle güle kullan.
ben turuncuya bayılıyodum ama mat siyah hakketen daha iyi gibi olmuş çok hırçınlaştırmış aracı güle güle kullanın bi detaylı foto bekleriz :)
maşallah çok güzel olmuşta jantlar siyah mı kalcak?
Dun capitolde gordum cok guzel gozukuyordu. Bu hali daha iyi olmus
Çok güzel olmuş Maşallah.
Birdaha enk değiştirmeyi düşünüyorsan kesinlikle mat füme yap.frozen gray:icon_tup:
Turuncuyken zıpır diyorlardı şimdi de eşkal demesinler. :)
İçinize sindiyse sorun yok. Hayırlı olsun.:)
mat siyah daha ağır ve asi olmuş daha oturaklı bence :)
keşke parlak siyah yaptırsaymışsın ancak bu rengide güzel durmuş maşallah
Araç çok güzel duruyor kasa olarak ama renk seçimleri bana göre iyi değil.. Kazasız iyi günlerde kullanın..
super olmus bence, masallah..