Daha ciddi , daha güzel olmuş bence.
ön ledler sökülse , ve ön arka plka beşiktas baskı app , ile çok daha kaliteli olur bence
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
gecen gun caddede yaptiginiz hareketler baskalarina zarar verebilir o kadar yogun trafikte daha dikkatli olun lutfen![]()
turuncu hali çok dikkat çekiciymiş gerçekten, yüklediğin fotoda bile arkadaki abiyi bakarken yakalamışsınböyle daha sade daha agresif olmuş bence.
What Goes Around,Goes Around
bütün iyi veya olumsuz yorumlar için tekrardan teşekkür ederim işte arada bir makina buldukça kareler alıyorum paylaşıyorum sizlerle![]()
Hay MaşAllah ya 10 numara olmuş tabi eskisi daha güzeldi ama böylede çok iyi durmuş kazasız belasız..
Masallah ok gibi olmus , istanbula tasindigimda ilk sehre adimimi atar atmaz denk gelmistim trafikte canli hali fenaalarda kazasiz belasiz kullanin ..
Ağırlığınca olmuş maşallah![]()
Coğrafya kaderdir
Allah kaza bela vermesin 1 ay önce kadar Bursa'da esentepe tarafında park halinde görmüştüm ama mat siyahtan ziyade parlak mavi tonları,lemans mavisi tonunda renklerde düşünülebilirdi..Zevkler renkler tartısılmazmış![]()
![]()
maşallah harika duruyor..fakat nacizane fikrim turuncu iken daha çok dikkat çekiyordu ve çok yakıştığını düşünüyorum...
yorumlar için tekrardan teşekkür ederimmati siyahı yapınca derin bir nefes aldım çünkü asayiş polisinden trafik polisine kadar yolda kaç polis görüyorsam hepsi durduruyor allahtan rengim falan ruhsatta sıkıntı çıkartmıyor işlettimde, durması evrak göstermesi falan ciddi anlamda bunalttı beni çareyi siyaha geçmekte buldum
![]()
Konu hort olucak sanirim
Doğuş uniye gelip gidiyorum oralarda görüyorum aracı şuanki hali turuncu bence daha iyi.ayrica mersoyu nasil polisler bukadar durdurabiliyorki merso bu apaçi kullanicak değilya![]()
Ev ve okul arasinda 2 dakikalik mesafe oldugu icin pek kullanmiyorum arabayi hafta ici hep yatar orda belki haftasonu iste cikarim turlamaya aksam uzeri![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)