Suan sali gunku yerinde duruyor hala:) ev okul yakin super valla
Printable View
Suan sali gunku yerinde duruyor hala:) ev okul yakin super valla
İki halide süper , Kazasız belasız :)
Okulun ilk 10 günü aynı yerdeydi..:D
Garaj arabası işte ne güzel,maşallah :)
mat siyah hali bence daha güzel turuncudansa :)
mat mavi yapılacak diye duyum aldık doğru mudur? :D
Evet geçen halil öyle bir resim attı telefondan , araç mat maviye dönüyor bence sonrada opc nur edition yeşiline dönmeli:D
Arkadaslar saolun arabayi pek kullanmiyorum haftasonlari cikartirim sonra eski yerine koyarim :D mat mavi olucak evet onumuzdeki aylarda dusunuyorum renk degisiminden sonra paylasirim seve seve
bugun gordum ıst parkta turuncuydu :S
Herkes arabanı bir şekilde görüyor maşallah :D Ben okula yeni başladım arabayı görmeyince günüm kötü geçiyor :p :D
Artik okulun onunde birakmiyorum :D lisenin karsisindaki kucuk otopark daha iyi gozden uzak biraz :D millette saniyo sabah 7de gelip oraya park ediyorm halbuki evim orda mecburen oraya birakiyorum kamera falan var basina bisey gelirse elimizde kayit olsun diye :D
aynen sen nere güvenliyse oraya bırak başına bişey gelmesin :D ben arabayı devamlı okulun önünde görünce oradaki cafelerde çalışan birinin zannetmiştim :D öğrenci olsa devamlı burada olmaz gider diye düşünüyordum da ev yakınsa tamamdır :D
mat beyaz olaydı :)
eski halinden çok daha iyi bence maşallah
hergün görüyorum otoparkta sağına soluna bir yerine park ediyorum bende maşallah :)
gerçekten efsane bır araç, özellıkle kapıları açınca gelen buram buram vanilla pride ve bubble gum kokularıyla adından sıkça söz ettıren bır araç... :D
Kankaaa konuyu yenı gordum, maşallah.. Kazasız belasız inşallah :)
dostum sen okulun parka niye bırakmıyosun akşam kullanabilmek içinmi?