Suan sali gunku yerinde duruyor halaev okul yakin super valla
Okulun ilk 10 günü aynı yerdeydi..![]()
mat siyah hali bence daha güzel turuncudansa![]()
Evet geçen halil öyle bir resim attı telefondan , araç mat maviye dönüyor bence sonrada opc nur edition yeşiline dönmeli![]()
Arkadaslar saolun arabayi pek kullanmiyorum haftasonlari cikartirim sonra eski yerine koyarimmat mavi olucak evet onumuzdeki aylarda dusunuyorum renk degisiminden sonra paylasirim seve seve
bugun gordum ıst parkta turuncuydu :S
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Herkes arabanı bir şekilde görüyor maşallahBen okula yeni başladım arabayı görmeyince günüm kötü geçiyor
![]()
![]()
Artik okulun onunde birakmiyorumlisenin karsisindaki kucuk otopark daha iyi gozden uzak biraz
millette saniyo sabah 7de gelip oraya park ediyorm halbuki evim orda mecburen oraya birakiyorum kamera falan var basina bisey gelirse elimizde kayit olsun diye
![]()
aynen sen nere güvenliyse oraya bırak başına bişey gelmesinben arabayı devamlı okulun önünde görünce oradaki cafelerde çalışan birinin zannetmiştim
öğrenci olsa devamlı burada olmaz gider diye düşünüyordum da ev yakınsa tamamdır
![]()
gerçekten efsane bır araç, özellıkle kapıları açınca gelen buram buram vanilla pride ve bubble gum kokularıyla adından sıkça söz ettıren bır araç...
Kankaaa konuyu yenı gordum, maşallah.. Kazasız belasız inşallah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)