Basıklık bence iyi yapılan herşey çok güzel gözüküyor kazasız belasız kullanın Maşallah..
Printable View
Basıklık bence iyi yapılan herşey çok güzel gözüküyor kazasız belasız kullanın Maşallah..
Araç orjinal haliyle bile çok şık :)
Maşallah..
bu araca kırmızı çok yakışıyor, maşallah...
Maşallah çok güzel olmuş.
Rengi çok güzel :)
yaptıklarını çok beğendim ta ki jantlara kadar :) ama allahtan plastidip. Hemen sökersin bence bugün:)
Sciroccolarda ki en güzel renk bu bence. Jantlarda parlak gri çok yakışacaktır fikir olsun :) maşallahı var çok beğendim
parlak gri anca boyatırsam evet yakışabilir ancak su an için plastidip le memnunum yazın bir action gelebilir jant olayına :)
Maşallah çok güzel .
bayağıdır yazmıyorum son güncellemerimi yazayım.
çift çıkış difüzor takıldı
çift çıkış egzost takıldı
jantlar komple gunmetladen cıkarılıp mat siyah yapıldı
en son coilover ve könig miligramlar ile bu vaziyetteyiz :)
http://d1303.hizliresim.com/17/5/ksdj1.jpg
http://d1303.hizliresim.com/17/5/ksdmf.jpg
Tam keşke jantları boyamasaydınız dicektim ki son halini gördüm Maşallah çok iyi olmuş Allah kaza bela göstermesin.
teşekkür ederim saol königleri boyatmasaydım gümüş olarak sırıtırlardı düşünüyorum arbada hiç krom detay kalmadı çünkü :)
yakışmış jantlar güle güle kullanın
aklımda bulunan bi araç çok hoşlaşıyorum bu roccolardan. allah kaza bela göstermesin araç çok hırçın çok güzel duruyo :) ilerleyen zamanlarda allah nasip ederse bende bi rocco sahibi olucam inş :)
teşekkür ederim inşallah en kısa sürede sende daha iyisine sahip olursun :)
MAsallah rengı cok can yakıcı. kazasız belasız.
son hali çok yakışıklı olmuş, iyi günlerde kullanmak nasip olsun :)
Maşallah aracınızı hemen hemen hergün görüyorum fotoğraftakilerden çok daha iyi duruyo kazasız belasız :)
Maşallah son hali iyiymiş :)
maşallah son hali yıkım olmuş kazasız belasız...
Maşalllah Allah kaza bela vermesin son hali bana göre şimdiye kadar gördüğüm en güzel rocco aynı tarz jantlardan olmaması çok iyi olmuş performans ve görsellik adına.
Son hali çok güzel olmuş. :)
keşke en jnatları ellemeseydin eskileri daha güzeldi uzun zamandır göremiyordum küçükyalıda :D
Son hali yıkım olmuş. Maşallah.
Maşallah kazasız belasız birde jantları 18 R jantları yaparsan tam süper olur..
Maşallah utku jantlar çok güzel durmuş , coil ve jantların farkını görebildin mi performans olarak.
Maşallah anca bu kadar agresifleşebilirdi...
Miligramlar aracın asi karakterini daha ön plana çıkarmış. Yakışmış :) Maşallah.
Maşallah kazasiz belasiz sürüsler
Basıklık ıyı olmus :)
arada görüyorum maşallah
son hali yıkım olmuş basıklık falan on numara kardeşim kazasız belasız inş.sizin familyaya geçicem az kaldı :)
son halı baya yakısıklı olmus utkucum
gule gule kullan ;)
MaşAllah kazasız belasız iyi görünüyor :)
Maşallah çok güzel araç Allah kaza bela vermesin. Ama coil şart :)
Alla alla dun hic farketmedimnyahu doorudur bendim o saatlerde kozyatagi civarnda :) herkese iyi dilekleri icin tesekkurler bugun arkayi biraz basip onleri yarim santim kadar kaldiracagim sert virajlarda ufak ufak surtuyor camurluklara oda spacerdandir buyuk ihtimal. bi arkadas coil sart demiste zaten coilli hali su an bu.
Hakan abi coilin performansini virajlarda bayagi iyi hissediorsun kw v1 coiller onceki kombinasyonum hr yay koni amortisordu yinede coil performans olarak daha iyi diyebilirm Janta gelirsek alt devirlerdeki atakligi guclendirdi yakittada 1-1.5 litre arasi dusme var ancak yuksek devirlerde pek hissedemedim gidisini.
aracı antebe mi sattınız, yoksa burada kullanan sizmisiniz?
jantların rengi keşke orjinal dursaymış onun dışında süper olmuş... Allah kaza bela vermesin...