Saglam bi jantla nokta atısı olur dahada bişeye gerek kalmaz :)
Printable View
Saglam bi jantla nokta atısı olur dahada bişeye gerek kalmaz :)
Yaylar çok iyi düşürmüş kardeşim maşallah. Astra h lipi parçacılarda 40-50 tl arası birşey al gitsin ikinci el ile ne uğraşcaksın :) Maşallah :)
photoshoptan yaptım ön arka tampon kötü duruyor ama sadece çıta hoş oldu belki karbon yada plastidip olursa onla boyar yada kaplarım teşekkür ederim öneriler için :)
gti tampon malesef yan sanayisi bile 450 500 den başlıyor oda ızgarasız sissiz ....
abi aynen arka aşırı boş kaldı egzoz ucu olabilir gönül isterdi hks otto vs ama polisler felaket burada... çıtaları siyah kaplayayım bi ps den yaptım değişik durdu :) atarım birazdan, cam üstü spoiler kötü duruyor 306 larda apaçi işi.. jant abi rc helikopter var onu bi satabilsem alıcamda satılmıyor heli sezonuyaz olduğu için, çok sağol yorumların için teşekkürler :)
lip geliyor gibi bakalım forumdan bi kardeşim ayarlayabilirse elimde sağolsun araba hediyesi gönderiyor :) Made in JAPAN nickli tolga kardeşim,
aynen yaylardan sonra sürekli camdan arabaya bakıyorum :D
çok teşekkürler cümlemize :)
çıtaları deneyeceğim bu aralar sağolasın yavrum , camlar öyle oldu yapcak bir şey yok :D sağolasın kardeşim
yaylar 5 cm FK yay, valla forum fk ya tecavüz ediyor kullananlar memnun memnun diye bir çok konuda da tartışmıştım almıştım , taktırınca çok memnunum öyle zıpzıp lık az, düşürmesi güzel , yumuşak esniyor , tavsiye ederim fiyatının çoğunu hakediyor
parkların ledinide mi turuncu yapayım anlamadım eğer öyleyse olur mu ki bilemedim :) var mı turuncu led aklımda sağolasın:)
filmler aynen 100 lira spec :D inşallah açılır gece parkederken camı açıyorum :D
farları siyah yapınca temizletirimde çok sağol yorumların için :)
sağolasın kardeşim :)
inşallah sağolasın kardeşim :)
ne kadar ucuz o kadar iyi kardeşim :D bakalım lip işine , sağolasın kardeşim benim
fazla oldu gibi sadece çıta nasıl olur ki
sanki araç modelini belli etti gibi oldu...
http://img51.imageshack.us/img51/6903/siyahbeyaz2.jpg
Maşallah kazasız belasız çitalar siyah olursa cant değişimine gerek yok gibi duruyo arabayı tamamen tamamlar siyah çıta :)
sadece yanlar kafama iyice yattı :)
bence fatoşta iyi durmuş, yapmalısın :)
cam üstü spoiler derken abartı bişey değil, golflerdeki gibi incecik olanlardan bulabilsen değişik olabilir
yanları yaparım büyük ihtimal , spoiler akınayım bi arka cidden çok boş duruyor, egzoz vs de yok sağolun yorumunuz için :)
Siyah çıta daha bir incelik katmış gibi...(Bence hallet)
Aynı olayı bende 2 gün önce yaşadım... Sakın en koyu olmasın 2 numara olsun dedim "tamam abi" dedi , herif filmi bir çekti camları sanki ziftle boyamış gibi.. 1 numara nasıldır merak ediyorum...
http://img191.imageshack.us/img191/9540/imag0134al.jpg
acilen jant istiyor,Fk bende kullandım 1 sene kadar ama memnun kalmamıştım hiç.Eğer tatmin ettiyse seni ne mutlu sana çünkü güzel düşürmüş
2 numara çok tabi :) biz yarım numara diye çektik o bile çok oldu ya :D
film konusunda ben de sıkıntı yaşadım 2 istedik 3 den bile koyu duruyor.:)
araca maşallah.değişim çok güzel ilerliyor :)
aynen abi sıkıntılarım var halledeyim maddiyat halletcem inşallah sağolasın :)
yav abi sorma ayar oldum adamla birbirimize gircektik adam anlatıyor gitti elemanı koşturttu getirdi 1-2-3 numaraları gösterdi 2 bu dedi yapcak bir şey yok dedi ben sana gösterdim dedi filmi yapmadan önce vs adamda haklıda arkadaş herkesin 3ünden koyu benim 2 im pişman oldum açıkcası, önleri sökcem en ince yapcam , açılır maçılır diyorlar açılmasıda 1.5 sene sonra
adam diğer gün x5 e 1 numara yaptı gittiğimde benim arkadaşın 2 sinin aynısıydı , demek ki aynı marka cam filmi sizinki ile benimki :)
valla kardeşim ne beklediğine bağlı arabanın orjinal yayı gibi olmayacak 5 lik yay spor yay sonuçta eski ile kıyaslama bi sınıra kadar yapılır hep eskiyi ararsan tabikide memnun kalmazdın, ben takarken konfor biraz gidecek mantıgıyla hep kendimi alıştırdığım için çokta abes gelmedi
sağolasın yorumun için :)
len yok bizimkiler 2 çekti başka yerde gayet içeri görünüyor kaliteli duruyor anten gibi neden çekmediysem oraya güya benim çektirdiğim daha kaliteli yapıyormuş kalitesi batsın
aynı benim sistemmiş alıştım artık polislerden suanlık sıkıntı yok inşallahta olmaz bakalım sağolasın kardeşm :)
Filim lerin markasında var sanırım sorun arakdaşın erasına çektik 2 numara diye getirtiğimiz filim yukardaki c4 gibi oldu bizim eski corolla da 2 numaraydı ama içi gözüküyodu dikkatli bakılınca
aynen kardeşim film markalarında sıkıntı var dediğim gibi başka yerde işçilik kötü diye yaptırmadım arkadaşlar yaptırdı 2 num. içi görünüyor hoştu işçilik iyi olsun diye başka yere gidincede böyle oldu hayırlısı ya :)
çıtalar siyah çok güzel olur. maşallah kardeş, kazasız belasız :)
inci tanesi gibi olmuş maşallah:)