ön plaka hariç herşey on numara resimlerdeki hava bile
Printable View
ön plaka hariç herşey on numara resimlerdeki hava bile
Maşallah Allah nazarlardan saklasın :)
:) saolasın rekortmen allah razı olsun.
çok saol bekledıgım bı plaka var o gelınce sokulecek zaten öne plaka takmayı düşünmüyorum. evet hava o gun yagmak ve yagmamak arasında kararsızdı buda bızım ısımıze yaradı :)
saolasın faruk kardesım.
Maşallah başkan :)
Masallah kazasiz belasiz harika gercekten
maşallah..
kazasiz belasız..
Dün gece ismail abiyle makarasına çıktık çok keyıflı guzel demeler yaptık. beni aracımdan soğuttu güzelce evıme geldım yattım :hahaha:
UC STI : 2.500 CC - GTX35 TURBO 1,4 BAR
CECO STI : 2000CC - GT3076 TURBO 1,6 BAR
DENEME 1 :
UC STI vs CECO LN STI | İzlesene.com Video
DENEME 2 :
UC STI vs CECO LN STI | İzlesene.com Video
BUDA BONUS UC 2.0 BAR :)
UC STI - CECO STI | İzlesene.com Video
http://f1212.hizliresim.com/14/u/hb8fu.jpg
maşallah allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin size. Bizede sizinki gibi aracı doldurmayı :)
maşallah çok tatlı olmuş. Kazasız belasız gazlamalar. En sevdiğim impreza kasası. :)
maşallah kazasız belasız cok guzel araçç
maşallah araç çok güzel, İzmirden bir turizimci bi abinindi ismi gelmedi aklıma... arabaya çok emek ve para harcamıştı ve sonunda değerini bilecek birine gelmiş ;)
masallah ceco bey DOU yu ıslatamadık bunu ıslatırız artık :D
Maşallah kazasız belasız çok güzell,ayırlı olsunn
saolsın suat allahrazı olsun. elımızden geldıgı kadar sahıp cıkmaya calısacaz bızde.
gecen gun UC ile geldım senın otarafa dukkandasındır diye bi oturdum gaza içerde bana bakan garip bi amca vardı sanırm babandı :hahaha: bi anda saçları ağardı adamın :D
saol kardesım allah razı olsun.
4çeker adamısın ne işin vardı 106 ile anlamıyorum
Gule gule bin ceco Allah kaza bela vermesin, acmayın dedeler :D
ne bılım ya teneke oralrda olsan dukkanda olursun zaten. kol köftemı yedım ve hızla uzaklastım :D
oyle bısey yokkk gökiii yapacaksın bı 106 senı gececem :hahaha: ondan sonra bırakırım bu 106 işini :D
kankamsın benım saol allah razı olsun.
Masallah kazasiz belasiz keyifle binersin insallah kardesim.
cengizim ALLAH nazardan korusun .mavi mavi masmavi bi resim çektirmemiz lazım :) bi akşam çıkalım inşallah
Maşallah çok güzel aracınız var nazar değmesin.
Böyle güzel STI lar gördükçe gaza geliyorum çek krediyi al diyorum sonra da vazgeçiyorum olm seneye evleneceksin boşver masraf yapmayı diye :)
Kazasız belasız binin inşallah
Maşallah, çok güzel gerçekten, bug eye'lar favorim zaten. Kazasız, belasız.
bu arada jantınıda unutmamak lazım bundan başka 1 takım daha yok ;)
ıyı dıleklerın ıcın cok cok teşekurler saol. ben bundan onceki STI düğüne 11 gün kala almıstım :)
saolsın allah razı olsun.
eyvallah kanka saolsın :) bu jantların kilosu hakkında bılgın warmı?
Bug eye karşı zaafım var ama senin aracı hele ki yakından gördükten sonra daha bir aşık oldum diyebilirim..
Tekrardan Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin ;)
Maşşalah çok güzel duruyor
Allah kaza bela vermesin.
ceco kazasiz belasiz kullan, iyi arabadir LN. Levent abim senden iyi olmasin cok titiz, iyi bir insandir, cok ugrasmistik bu arabayla. dedigim seylere dikkat ettigin surece hic problemsiz kullanirsin bu arabayi.
saolsın onur senınde yenı aracın hayırlı olsun gule gule kullan.
saol dostum.
eyvallah korhan abı saol ellerınıze saglık abı masallah araba saat gıbı. aynen abı dıkkat edıyorum çok şükür bi sıkıntımız yok.
o jantlarin ilk sahibi benim, 2006 da lk wrx ime takmistim hatirladigim kadariyla 8 kg olmasi lazim;)
koçtaşın otoparkında sürekli gördüğüm bi araç masallah
Cengiz'im maşallah mermi mermi :D ALLAH kaza bela vermesin Ceco'm :)
maşallah kardeşim ağaz tadın bozulmasın.
41 kere maşallah ceco :icon_tup:
yorum yapılacak bir araç değilki ne denilebilir gerçekten bir rüya gibi maşallah kazasız belasız....:icon_tup:
nette dolanırken aracımın bi fotosunu buldum. yüksek müsadenizle ben kanadı sökmeye gidiyorum :)
http://f1301.hizliresim.com/15/4/hn0yl.jpg