Kazasız belasız.Şu aracın manuelı olsa ne kadar güzel olur.dsg oluşu uzaklaştırıyor benım fıkrımce.Güzel araç tekrar maşallah ;)
Printable View
Kazasız belasız.Şu aracın manuelı olsa ne kadar güzel olur.dsg oluşu uzaklaştırıyor benım fıkrımce.Güzel araç tekrar maşallah ;)
maşallah çok iyi seçim allah kaza bela göstermesin..
Hayırlı olsun, kazasız belasız...
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
Oncelikle hayirli olsun. Jantlarin ici siyah gibi duruyor. 2 tip gti jantimi var?
Hayırlısı olsun Maşallah
Maşallah,hayırlısı olsun.
Maşşallah güle güle kullan
Hayırlı olsun kazasız belasız :)
Hayırlı olsun Cenker, iyi günlerde kullanın...:)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
maşallah kazasız belasız binmen dileği ile
Hayırlı uğurlu olsun iki hafta sonra kısmetse benimde olucak :D
- Herkese Yorumları İçin Çok Teşekkür Ederim İnşallah Daha İyileri Sizin Olur :)
- Aile İle Bineceğim İçin 5 Kapı En Uygun Olanıydı :)
- Cam Tavan Olan Model Ellerinde Yoktu. İlerdeki Problemlerini Göz Önünde Bulundurunca Gerek Dumadım :)
- Teşekkür Ederiim :) Işık+Foto+Dün Tırdan İnmiş Leş Gibi Araba :D Sonuç Bu :D
Aldıktan Sonra Direk Meguiars21 Yapmayı Düşünüyorm :)
- Bu Sefer Yay Vs Hiç Düşünmüyorum :) Güzel Bir App Yeterli Olacaktır :) Teşekkür Ederim :)
- Cam Tavan İsteseydim 2013 Nisan Ayının Sonunu Beklemem Gerekecekti :) teşekkür Ederim :)
- Çok Saol Kardeşim Benim :)
- Keyif Arabası Oldu Tam anlamı İle Teşekkür Edeirm :)
- Benim Tutacak Kaşıntım Şuanlık Yok Gibi :D İnşallah Hiç Tutmaz :D
- Yeni Gelen Serilerde İçi Piano Black Olan Kullanılacakmış :) Teşekkür Edeirm :)
- Çok Teşekkür Ederim Abim :)
- Saol Kankaa Gel Artık Özledim Görüşelim :)
- Manuelini Benede Çok Aradım Otomatiğe Karşıydım Aynı Araçtan Amcamda Var Onu Kullandıkça Alıştım =)
- Teşekkür Ederim İnşallah Aksilik Olmadan Sizde Kavuşursunuz Aracın Rengi Ney Dün Doğuş Otoda 2 Siyah 1 Beyaz GTI vardı :)
hayırlı olsun kazasız belasız insallah
hayırlı uğurlu olsun güzel tercih...
kırmızısı çok güzel duruyor..
Hayırlı olsun Cenker. Çok güzel seçim gerçektende. Hem aile arabası hem hızlı araba :) Allah kaza bela göstermesin Maşallah :)
Florya mezden alıcam beyaz :) tek kapı sunroof hariç full
Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun :)