Maşallah Barış çok güzel. Ama TS diye ısrar etme jantta çünkü o kadar para verilmez bence yazık günah. :)
Printable View
Maşallah Barış çok güzel. Ama TS diye ısrar etme jantta çünkü o kadar para verilmez bence yazık günah. :)
teşekkür ederim o sıra baya bi favorisi olduğunu biliyorum :)
teşekkürler :)
teşekkür ederim :) güncellemelerim olucak
Jantlar 1 cm dışarı çıkarsa daha iyi olucak inş. :)
teşekkürler :)
teşekkür ederim :)
lip duruyo mecburiyetten söktüm şimdilik ama takıcam ilerleyen zamanda
e34 sevilmez mi hiç :) teşekkür ederim
teşşekür ederim kardeşim :) amin cümlemize
eyv. şumi eksik olma :) bmw de jantta sıkıntı yok ya TS diye kasmıyorum ama olsa arabaya takmam eve koyarım jantları :D
maşallah çok güzel kazasız belasız :) birde direksiyon olayını soracağım alcantaradan memnunmusunuz kaç senedir kullanıyorsunuz?
şimdi benim arabayı yakayım en iyisi...
maşallah be abi...
Allah Kaza Bela Göstermesin , Gerçekten E34 Nokta Bence Daha Farklı Bir Jant Düşündünmü Abi Hiç ?
Tekrar Tekrar Maşallah ...
teşekkür ederim, alcantra kaplama yaklaşık 1buçuk sene önce yapılmış sanırım, ben memnunum ama ilerde nasıl olur bilemem,görüntüsü çok hoş tabi
şimdi sakın ol ve bırak o çakmağı elinden :) keşke biraz daha bekleseydin almadan neyse onu satta hayırlısıyla başka bakılır
amin cümlemize, throwing star olsa çok iyi olur tabi ama jantlar bana göre yakışıyo.
güzel bir jant istiyor maşallah
Hani derler ya dibim düştü diye aynen o model koskocaman Maşallah Allah kaza bela göstermesin :)
Maşallah E34 hiç eskimeyen bir araç :D
kendi çekimlerimize koymuştum ama foto. boyutu yüzünden cezayı yedim :D
yeri burası foto.nun
http://i.imgur.com/oZp3ZBU.jpg
valla mermi çok temiz duruyor Maşallah :)
mermi gibi duruyo. çok beğeniyorum yahu. maşallah :)
maşallah kardeşim..
maşallah abi cok iyi duruyor nazar degmesin :)