kazasız belasız maşallah çok hoş sade olmuş 3 sene kadar vectra b kullandım bende , hala sevdiğim hoşuma giden arabalardandır :)
Printable View
kazasız belasız maşallah çok hoş sade olmuş 3 sene kadar vectra b kullandım bende , hala sevdiğim hoşuma giden arabalardandır :)
kardeşim kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah görüşemedik bi türlü denizlide Allaha emanet....
maşallah bbs ler araca çok şey katmış, kapı cıtaları sökülse acaba dahada mı güzel dururdu:beuj:
Ah bizde de bu uzay kasadan vardı, çok güzel araçtır. Maşallah çok güzel duruyor. Jantlar da yakışmış. Önden nokta olmuş, arka kısım için de ince tampon üstü çıta ve makyajlı stopla nokta olur.
Kapı çıtalarını gövde rengi yapmayın, agresifliğini kaybediyor araç.
maşallah kazasız belasız
eywallah tunca walla görüşemedik hacı :) gelince görüşek ya haberleşelim numaralarımız war ;)
irfanakbas @ seven 7 arkadaşımın dediğine katılıyorum kapı çıtaları böyle daha güzel oldugunu düşünüyorum .
seven 7 @ makyaj kasanın stopları mevcut zaten hocam ;)
tşk arkadaşlar
kazasız belasız seside gayet güzel hatta ben ss den o şekilde bir ses beklemiyordum :D
gün içerisinde çınar karakolunun az ilerisinde gördüm 3-4 kere iş yeriniz oralarda sanırım
evet memonun iş yeri orda
Maşallah kazasız belasız :)
maşallah gerçekten başarılı bir çalışma olmuş...
amin.. sesi değişik gayetde hoşuma giden bi sesi war .SS Candır :icon_tup:
iş yerim ilhanın dediği gibi karakolun orda buyur gel çay ısmarliyayim bu arada tanışmış oluruz ;)
eywallah teşekkürler
çok güzel olmuş kazasız belasız olsun :) hersey ayarında
Emeğine sağlık kardeş aracına sade ve bir o kadarda şık dokunuşlarla çok güzel bir hale getirmişsin kazasız belasız sürüşler...
güzel olmuş maşallah...
Hersey tadında olmus kocaman masallah kazasız belasız.
Vauxhall yazınca birden konuya odaklanmıştım :D Allah kaza bela vermesin maşallah.