Üye değil diye biliyorum, üye ise de ben bilmiyorum çok da aktif değildir. Pek modifiye ile alakadar bir arkadaş değildir, bu aracın standart halinden de belli zaten. Zonguldak'lı bir arkadaşımız, şu anda İstanbul'da yaşıyor.
Printable View
Gti-vts sorgusunda gormuştum demek aldınız. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın plakada cok sık ;)
maaşallah allah kaza bela vermesin. plakada ayrı yakışmış arabaya.
bu c2 leri yere basınca görüntüsü çok güzel oluyor. aklında bulunsun :D :icon_tup:
aynen dostum orada sorgulamıştım. pazartesi sabah erkenden gittim galeriye araba temiz galericide dürüst bir abimizdi baya muhabbet ettik kendisiyle sonra ustama götürdük arabayı yolda ben kullandım zaten o anda arabanın iyi durumda olduğunu çok rahat anladım. ustamda inceledi lifte falan kaldırdık sorun yok ufak tefek toparlanması gereken şeyler var gönül rahatlığıyla alabilirsin onayından sonra zaten soluğu istinye otokoçda aldık :D
aynen önce bi indash alıcam içeriye sonra yay,filtre,stop,angel,egsoz falan diye devam edicez :)
yay konusunda kararsızım ama pejoyu 3.5 basmıştım bunu 5 mi bassam die düşünüyorum. eibach sportline 50/30 olanıyla.
mşallah kazasız belasız işallh
ne zaman ıslatıyoruz :D
hayırlı olsun.kazasız belasız
Hayırlı olsun servis-parça konusunda yardıma ihtiyacın olursa bir pm kadar yakınım :D
Hayırlı olsun maşallah ;)
ilk araçlarımdan hayırlı uğurlu olsun çok memnun kalıcaksınız iyi bir tercih olmuş..
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.. :)
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin , bu araçlar kaslı duruyor yere basılınca ayrı bi havası oluyor
maşallah hayırlı olsun
Maşallah Allah kaza bela ceza vermesin kanka
Hayırlı olsun.İyi günlerde kullan :)
kazasız, belasız, güzel günlerde kullan...