Allah Razı olsun arkadaşlar saolun..
Printable View
Allah Razı olsun arkadaşlar saolun..
masallah cok iyii yaaa
hayırlı uğurlu olsun güzel duruyor maşallah
wayy bee ilk saxo vts imi gördümm aracı ben istanbulda bi abimizden almstım 34 AL 6759 plakaydı baya bi bindimm araca sonra samsunaa 55 bu 198 olarak gtti arabanın gercekten titizligine ve yururlugune hayrandık sonra tekrar samsundan aracı aldıkk Antalyaya sattık simdide yeni sahibi sizsiniz sanırım hayırlısı olsun kazasız belasız gercekten cok temiz ve yürürü saglam bi aracc...
Citroen Saxo VTS (55 BU 198) | Facebook ilk fotograflarıda burda mevcut bakmak istersenizz
maşşalah duruşundan herşey belli zaten :)
Astra gtc KArdeşim Saol Bende Arabayı İyice Araştırdım Alırken tüm sahiplerinin İsimlerine Kadar Biliyorum Aracı Hatta uzun Bir Süre Bİr Bayan ADına Kayıtlı Kalmış.
Arac Hala Eski Kondisyonun Temiz Ve yürürü Gayet Güzel Benden Önce İyi Bakılmış Bende Çok Çok Daha İYi Bakılıcaktır Beni Tanıyanlarda İyi Bİlir ;)
Maşallah tertemiz kazasız belasız :)
Satma sebebin nedir peki ?
hayırşı olsun kazasız belasız...
saxo 2 leri beyeniyorum:icon_tup:
maşallh kazasız belasız işallh
Harika duruyor mavi mavi :) güle güle iyi günlerde...
not: GUN VTS'in selamları var ;)
Hayırlı günlerde...
Önümüzdeki Aylarda SÜrekli Yurt Dışına Gidip Gelicem Evde 2 Aracımız Daha var Tamamen Planlar Dısında Kalıcak. Araca Yapılması Gereken Herşeyi Yaptırdım. 4 Lastik sıfır Muayne Sıfır Çünkü Kız Kardeşimde Zaman Zaman Kullanıyor Bu Düşünceyle Yapılması Gereken Herşeyini Yaptırdım..