Maşallah çok güzel olmuş. Jantlar yakışmış Allah kaza bela göstermesin :)
Printable View
Maşallah çok güzel olmuş. Jantlar yakışmış Allah kaza bela göstermesin :)
Maşallah kazasız belasız forumda corsa c'ler coğalıyo :D
herkese iyi dilekleri ve tavsiyeleri icin tesekkur ederim dahada guzellestirmeye calisiyoruz :)
Maşallahh da ĞSU corsaya :D kazasız belasız bin kanka :) Kestirelim o yayları bide ısıttıralım yerle bir olsun :D :D
MaşAllah sade ve şık :)
Farlar da jant da çok güzel durmuş. Maşallah.
maşallah kazasız belasız..
maşallah, araç tabiri caizse tam tadında olmuş.araçta film yoksa ön cam dahil 2numara siyah film birde ön logo mat siyaha kaplansa daha da hoş olur gibime geliyor.bir düşün istersen.
Aracta film var fakat on camda yok on cama dusunuyorum panjuruda irmscher panjur dusuncelerimiz var hayirlisi tavsiyeleriniz icin tesekkurler :)
ön camda filmlenince görünümü daha da bir güzel olucagından eminim:icon_tup:, corsa c irmy ön panjurlar görünümü ile can:icon_tup:, fiyatıyla da cep yakıyor:icon13:, 2 avuç boyundaki plastiğin bu kadar pahalı olmasına bir anlam veremiyorum:icon_wack:beuj::Deli:, umarım çakmaları çıkarda ele ayağa düşer...
Haklisiniz gercekten pahalilar cakmalari ciksinda alalim hehe :D
Lastikler 45/15 sanırım, önlerden 2 cm daha düşse çok güzel olur bence, Allah kaza bela vermesin, çok sevimli duruyor. :)
maşallh kazasz belasız işallh renk çok güzel
Maşallah rengi jantı duruşu çok güzel Marşpiyel'de yaptınmı nokta olur.
Aynen lastikler 195/45/15 5 lik fk yay var bu kadar indi kesmekten cekiniyorum acikcasi.
Rengi kendine getirmek icin batucan cok ugrasti tekrar tesekkur ediyorum ona. Sizlerede guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim maspiyel egzos planda en kisa zamanda halledicez :)
hayirli olsun güzel olmuş cidden.
Tesekkurler :)
Bugun okulun onunde inceledim biraz gayet tatlı olmus kazasız belasız surmeyi nasip etsin allah :)