sağolasın kardeşim :) :icon_tup:
teşekkürler sağolasın :) aynen sefaköyde oturuyorum foto hep oralarda denk gelmiş :D
Printable View
kuzenim görkemdede var gerçekten çok zevklı bır araba kazasız belasız sürüşler olsun ;)
senimi kırcam kanka :D
http://e1302.hizliresim.com/16/4/jsbk7.jpg
arabamı küçük çağlar mı büyük :D
görmüştüm. ozaman arabalar küçük :D
Koca adam cağlar arabamı küçük senmi büyüksün anlamadım :D
araba cok alçak ondanmı uzun gözüküyon acaba kanka :D
maşşalah çaglarım ayna gibi olmuş araban canlıda içi dışı basıklıgı ayrı bi güzel duruyor kazasız belasız
Maşallah 2 sene önce arkadaşımdaydı, egzostu biz yaptırmıştık hala aynımı bilmiorum ama hiç rahatsiz edici bi sesi yoktu hatta az dı yaaa. Kazan büyük geldi 1.5 e heralde
asi ve tatlı maşallah :)
maşallah kardeşim allah kaza bela veremesin,son resimde ki mavi üstlü arkadaş fotoshop mu sanki 2 cm basılmış gibi ? :D :D :D
benimde boy 1,97 sanırım böyle manzara bende de olur :) içi geniş mi tavan mesafesi falan rahat oturabiliyomusun çok seviyorum czt'leri aracınada Maşallah nazar değmesin.
Çağlar çok hızlısın bea bu ne böyle.Büyükten küçüğe doğru gidiyosun bunun sonu hayra alamet değil belli :D
Kazasız belasız güle güle kullan. ;)
sağolasın teşekkürler :)
sağolasın kardeşim eyw :) shop değil yaa ondada coil var :D
içi baya geniş 2 oda bi salon desem yeridir :D en arkada kullanamıyorum bile her sorana gösteriyorum özellikle koltuk mesafesini. bana diyolar boyuna göre araba al :D içine bi bindiriyorum şaşırıyolar. arka koltuklar kızaklı olduğu için en arkaya aldım bagaj biraz ufaldı ama benim arkamda önceki arabalarımda kimse oturamazdı. bunda sıkıntı yok bacak bacak üstüne bile atabilirler :D sağolasın :icon_tup:
eeeyyyy kaç ordan ba :D bundan sonra kısmetse bis spec :D sağolasın harunum eyw :icon_tup: