Kaancım :D zaten onlarıda yaptırdıktan sonra bı zahmet :D gel yanıma kadar :D
Printable View
abi 2000 den basarım o zaman sıkıntı yok:D :P :)))))) yok ya o hiç olmaz vtec altı oldurecektım..:D üst dewır gel banane ya:D :P
Konu piç oldu beyler trafikteyim.. :D :D görüşrz sonra :D
ya kaan bırak adamda nos var görmedinmi
MaşAllah Allah kaza bela vermesin siyah inciye..
saolasın kardesım,tesekkur ederım.
güzel günlerde kullanmak nasip olsun ,,maaşallah diyelim,,gtc 1.6 turbo hem zevkli hemde mantıklı bi seçim gerçekten ;) egzoz ve downpipe dan sonra artık iş yazılıma gelmiş anlaşılan ,,güzel bişiler çıkar ortaya muhakkak ...
Tesekkur ederım saolasın. 1 sene oldu alalı fakat ıs gucten pek fazla vakıt bulamadım. Yazılımı ha yaptırdım ha yaptırıcam derken epey zaman gectı uzerınden.
Pek piyasası yok fakat canlandırmaya calısıyoruz:D
Yazılımla beraber max 240 hp yeterlıdır benım ıcın. Fazlası zaten kol bacak cıkartır arabaya.
evet piyasada çok fazla yok ama bence az olan daha kıymetli zaten :icon_tup: 230-235bg lerden sonra sıkıntılı oluyor diye zaten fazlada açmıyorlar basıncını,,,filitre egzoz cooler ve yazılımla bu civardaki güçlerde sorunsuz kullanılabiliyor,,ben biraz daha yüksek güçler hedeflediğimden 2.0 turbo tercih ettim,,,ama dediğim gibi 1.6 t lerde hem fiyatıyla hem gidişiyle hem görüntüsüyle mantıklı araçlar :icon_tup:
Filtre olayını yaptım fakat kutu ıcı fıltre en mantıklısı.Şuan orjınal fıltrem var, yakın zamanda ona gecıcem. Diğer turlu acık fıltre kafa sısırmekten baska bısıye yaramıyor.
Turboda aldım :D sonra ugrasamam dıyıp gerı sattım :D
Bakalım bu sene butun gtc sahıplerı toplanır bı konuda bız acarız kısmet olursa :)