Çarşamba günü küçükyalı atatürk caddesinde gördüm seyir halinde Maşallah :)
Printable View
Çarşamba günü küçükyalı atatürk caddesinde gördüm seyir halinde Maşallah :)
valla yazın guzel de kısın tam emeklı yerı :)
saolasın kardesım :)
tesekkurler.ben suan en azından onu mu soksem dıyorum surtmekten canı cıktı aletın.ıcım gıdıo her defasında.ıstanbul'da yollar fena ben focadayım dıye bu kadar yaptım ıstanbulda mumkunu yok ozlellıkle avmler cıleden cıkartıor benı.
aynı yerde ben de FJ7540 siyah 159'u goruyorum eskı arabamı :o gerı mı alsam acaba ya :D
Maşallah..
gayett cekici olmus
Eğer aynı spec başka araba yoksa, atasehir Kamil koçun oralarda gördüm 1-2 kere bu jant sadece bu arabaya yakışmış diyebilirim, koşarak alacaktım ama diğer arabalarda görünce direk soğuma gelmişti, maşallah.
aynen.oradakı sıtelerde ablam oturuyor.sık sık gelıyoruz :icon_tup:
*
tesekkurler hepınıze.
yahu araba leş gibi tatılden geldım berı.o kadar kısı gordum yazınca utandım.yıkatayım yarın :p
Masallah murdered out :)
Kazasiz belasiz insallah
vakti zamanında c2 vts varken 2006 cıvarı , sımsıyah 206gtı vardı maltepe sahılde. cok hosuma gıtmıstı o zamanlar. ıcımde kalmasın dedım :)
Lastiklerin parlamasi lazim :)
Masallah guzel duruyor araciniz
tesekkurler. pm attım :icon_tup:
Herşey çok güzel yanlız jantlar pek hoşuma gitmedi sanki TE37 çok hoş olur gibime geldi.... Tabi zevk meselesi bu arada Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin :)
tesekkurler kardesım,amın.
te37 de cok severım ama her onune gelen takınca ıfrıt oluyorum.
vossen bu sene cok tutacak.muhtemelen o da 2-3 sene ıcınde te37 gıbı pıyasa malı olur :)
Maşallah çok güzel arabaymış...:D
yolcu ama abisi :D 6aydan fazla-8500km oldu. yeter :p
passat cc-yenı leon-meggy s.tourer-crv vs. yine yeniden kararsızım :D hıc bellı olmaz.
65 cıvarı kasıntımız var
Maşallah başarılı jantlar
kaşıntın olmasa şaşardım zaten :)