Maşallah kazasız belasız, aracı bıraz bassanız nokta olur. :)
Printable View
Maşallah kazasız belasız, aracı bıraz bassanız nokta olur. :)
saolasın :)
6.5 bastım dahası sızlerın olsun kardesım.
aynen o arac :) cok ıı 1 teklıf verdı gerı cevırmedım :D (pm atıorum)
hmm anladım :) kes bıc derken ust kısmını traslamaktan mı bahsedıosun yoksa egzoz kısmında da tadılat mı gerekıodu?
Arka giriş tarafını kes biç ve bağlantı ayaklarını kesbiç gerekiyordu.
Bu arada ben yarın sanayideyim yayları bir sorayım nekadar basarız ne kadara patlar. Bu arada spoilerde çok yakışıyor bilginiz olsun :) Birde bu kıvamda marşpiyel ve eklerle tam tamamlarlar bence arabayı :)
Yakın oturuyorsak bir fırsatta canlıda görmek isterim vossen'i.
543 220 32 7sekız numaram.caldır kaydedeyım ;)
yarın gelırım ben de tanısalım :)
1-2 gıbı kacarım ama dugun vs var cocuk bakcam bu sure zarfında :p
yay pıstırma ısını beraber gıdelım.guzel bı fıyat da alırız merak etme :)
spoylerım pzt gelıo boyalı takacagım.marsbıyel hazır var ama on*arkayı kafamda bıtırmeden takarsam cok abzurt gozukur :beuj:
*bu arada vossenın senın aracın rengınde olanı var ama etsı uymuyo bu yuzden takmadım ben.spacerla 6cm dısarda kalıo net :D dıger renklerıne felan da bakarız beraber.sanayıden yarım km jantcı :icon_tup:
Ok dir abi.
Çaldırdım 04 sonu numaranın.
Haberleşiriz bende öyle çıkarım evden. Beraber bakarız. Jant içinde bakıcam zaten daha :) iş çok :)
iddaalı jantlar +10
zaten ıcı gumus oldugu ıcın vazgectım, cıkardım favorılerden :D
komple sıyah olacak. "sonaR" reloaded :P
frenlerı de karartmayı dusunuyorum acıkcası. ama dıger ısler bıtsın de kalıperler yarım saatlık ıs :)
thanx :icon_tup:
abi çok güzel duruyor allah kaza bela vermesin aslında jantlar şöyle fosforlu yeşil turkuaz filan olsa çok dikkat çeker çok ta yakışır :)
bı muddet dedıgım gıbı sımsıyah gezecegım.sonra sıkılırsak 300lıra zaten dedıgın gıbı ıddıalı 1 renk yaparız :);)
bugun ıtıbarıyle crazy cars'A teslım ettım aracı.
cuma gunu teslım alacagım ınsallah :)
bodykıt
spoyler
cıft cıkıs egzoz
far karartma
stop karartma
logolar karartma
toyota-aurıs yazıları off..
shark anten
muz sılecekler
vs vs :D 1 hafta sok-tak vs bı suru ıs yogun hafta bızı beklıo :) cuma gunu de 40.000 bakım sonrası ıcdıs bakım pasta cıla vs cmts bebek olcak ınsallah :)
Abicim jant göbeklerini söküp kalan kısmı siyaha boyasan kapaksız bence cok daha şık durucak :)
ok. senı mı kırcam.pzt.deneyeyeım 1 jantı foto koyarım karar verırız :icon_tup:
(normalde paslı vs ama temızleyıp bı sıyah spray atarız denemek ıcın :))
Abi sanırım araba siyah boya kutusuna bandırılmış gibi olacak.Murdered Out :) Güzel olur aslında.
Maşalah tekrardan.
Yazı iptali iyi oluyor ama logolari kaplat iptal iyi olmuyor :)
Bence jantlar ve gobekler canlı iyi. Ama düz siyah göbek daha güzel olur komple sokmektense
yapak-gorek :):)
zaten o sekıl olcak hasancm.yazıları ıptal logolar kaplatılcak.
sokup sprayleyıp deneyecegım.bısey kaybetmem en kotu kapagı gerı takarım :D
aynen kardesım. sonra sıkılırsak trımlerı vs lerı renklı detaylandırırız :)
sanırım jantlardan dolayı ama
bu ( 205/55/r16 )3.5 eibach ise
http://img689.imageshack.us/img689/4613/img1862fr.jpg
sizinkinde bi anormallik yokmu
5cm eıbach ıle 3.5luk arasında net 1.5 yoktur dıye dusunuyorum.ben de 1.5 cm cıvarı pıstırdım(bu da goz kararı sonucta el ıscılıgı).e senınkınden 1.5-2 cm en fazla fark vardır.ne garıplık var anlamadım :D + 3.5 takan arkadasla da karsılastırdık zaten yakından. 2cm cıvarı fark var ;) foto acısından da yanılmıs olabılırsın.
jantlardan bı fark olamaz zıra taktıgım lastık capı ıle senınkı arasında %0.84 fark var :)
*sonucta benım ıstedıgım kadar ındı :) daha fazlası cok surtecektı.azı kotu gozukecektı :)