Masallah kazasiz belasiz :)
Printable View
Masallah kazasiz belasiz :)
maşallah güzel proje olmuş
Hayranlıkla baktım fotolara. Emekelerinize sağlık harika olmuş. Allah kaza bela göstermesin :)
gercekteen ciddi emek harcanmis kazasız belasızz suruslerrr hepsini tek tek inceledimmm sonuclarda gayet guzell ...
Maşallah muazzam bir emek var, kazasız belasız inşallah. :)
MaşAlalh dipdiri..
cok emek var aracta sadece parayla deil bu iş bellı cok sevıyorsun aracını cokda guzel olmus herseyle profsynl kazasız belasız
Masallah kazasiz belasiz
tanıdığım en kıl adamlardansın Nıhat,maşallah kardeşım ciddi emek ve para harcadın NhT ye,allah kaza bela vermesın.....
Maşallah 40binkere..
ben büyük turbo var sanıyordum araçta :)
gerçekten çok büyük emek vermişsiniz işallah herşey istediğiniz gibi olmuştur, kazasız belasız işallah...
masallah mukemmel otesi
herseyın en ıyısıne yakısıyorsun nıhatım.. kalbındekı guzellık cooperımızada yansımıs;)
cok basarılı işler var emek bunların hepsi allah daha iyilerini nasip etsin projeye dvmmıı ?? bukadarmı??
Nihat abim kazasız belasız kullan insallah,gercekten emege saygı lafı hak eden adamsın, cok yakisikli oldu cooper ın ,tek
Sknti istanbulda olmaman :)
Elinize sağlık çok güzel araç Maşallah.
Nihat abi çok güzel bir araban var maşşallah herşey çok güzel itana ile bakıyorsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin...nazar değmesin
Maşallah son hali gayet güzel olmuş emeğine saglık