fd6nız da çok güzeldi typer da çok güzel. maşallah Allah kaza bela vermesin
Printable View
fd6nız da çok güzeldi typer da çok güzel. maşallah Allah kaza bela vermesin
güle güle kullan abi aracını teamhondadanda tanıyorum senı fd kasadan sonra k20 ihya etmiştir :)
Kırmızı başka gerçekten siyah çok zorluyo beni okan araç bende 3 sene filan daha kalırsa basarım beyaz boyayı dayanamam görselde beyaz ve mugen güzel oluyo gerçekten.[/QUOTE]
kesınlıkle tawsıye ederım sıyah benı bıktırmıstı resmen beyaz yapınca yenı araba almıs gıbı hısettım
Teşekkürler rıdvanlar gitti orjinaller var araç basık olmadığı zaman rıdvanlar ii durmuyo ama aslında başarılı jant bence.
Şu şekilde durabilse güzel olur.
http://i763.photobucket.com/albums/x...cusn70/FN2.jpg
Teşekkürler sesi giderken nasıl çıkıcak aslında merak ediyorrum son haliyle kullanamadım.
maşallah abi arada katıl bize :)
Maaşallah abicim. Allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin.
başkan sonunda geldi aletin ciğeri gözün aydın :) ses eski çift susturuculu halim gibi tok geliyor gayet tatminkar olmuş, varex ile ep3 tonuna yaklaşırsın :)
Tesekkurler
Aslinda hersey alana kadar aldiktan sonra farkli oluyo.
Denk gelirse olur insallah.
Tesekkurler.
Sagol Hikmet ses giderken nasil olucak merak ediyorum encok emme sesi nasil onu merak ediyorum hayirliai bakalim.
Kazasız belasız maşallah
Maşallah abi :) Her geçen gün güzellesio :)
maşallah allah kaza bela vermesın sıyah renge sarı cantlar cok yakışıyo
MaşAllah kazasız belasız..
kanka araba eskidi fotolarını daha yeni koydun :D
maşallah cug-r a çok cugar :D
Teşekkürler herkeze kazasız belasız cezasız sürüşler olsun.
ergin bi senedir fotoğraf çekicen nerdesin kardeşim kış geldi göremiyorum artık seni.
Eyvallah kanka aküsü azalmış yatmaktan şarja bağladım bugun yata yata eskidi araba.
maşallah kazasız belasız..
maaşallah müdür :)
kazasız belasız kullan.
Maşallah Allah kaza bela vermesin
Tesekkurler
Acaba emmeyi polislesek nasil olur.
Sagol mudur tesekkurler.
Tesekkurler herkeze kazasiz belasiz surusler olsun icim burkuldu iyice son zamanlardaki kaza haberlerinden.