Maşallah kazasız belasız çok güzel duruyor :)
Printable View
Maşallah kazasız belasız çok güzel duruyor :)
amin.. çok teşekkür ederim..
Çok güzel duruyor hocam maşallah
çok teşekkür ederim kardeşim
EG ne kavuşursun umarım sende :)
maşallah çok guzel allah kaza bela wermesın bı spoon jant harıka olurdu galıba hele beyaz oldumu :)
Spoon ilerki projemde ins.bronz olur muhtemelen :) tesekkur ederim iyi dileklerin icin :)
maşallah çok sade vede şık
kazasız belasız maşallah ;)
tesekkür ederim :)
allah nazarlardan saklasın kırmızı sahibi olmak zordur :)
maşallah allah kaza bela vermesin bencede pek masum durmuyo
maaşallah çok fena
cam filmi yapta muhasebeci gibi yapsınlar cezayı kitlesinler sana :))) kardeşim arabanın maşallahı var valla senin yüzünden millet dışarı çıkmıyodu bi aralar yolda denk gelirde çilter bizi diye :)) antalyada bu Sİ dan sonra millette bi sevda oluştu. son jantlarıyla çok güzelde bi, duruşa kavuştu allah kaza beladan korusun hepimizi inş. bizimde bi gün böyle temiz güzel arabamız olur profil fotosundaki corsa ya takılı kaldım çok temizi duruyo soylemeden yapamıcam :)))
maşşallah mehmet abi :) yapacaklarının arasına spoon ayna ve stop eklemelisin bence :) :)
eyvallah sağolasın kardeşim :) muhasebecininki simsiyah doğaldır cezayı kitlemeleri :) acık ton yapacağım ben,artık huzur spec takılıyorum,yormuyorum arabamı,yakıtı cok güzel tıs tıs geziyorum valla :)
şuan için orjinal olması taraftarıyım cihan kardeşim :) ilerleyen günlerede acık kapı bırakayım diyorum :)
Masallah büblo gibi kazasız belasız
Tesekkur ederim begenileriniz icin :)
kirmizi hakkaten zor,cok dikkat cekiyor.haliylen nazardan yana cok dertliyim :(