Hayırlı olsun. Benim de bu aralar aklımda olan bi araç, temiz denk gelirse bi tane de ben alabilirim.
Printable View
Hayırlı olsun. Benim de bu aralar aklımda olan bi araç, temiz denk gelirse bi tane de ben alabilirim.
iyi günlerde güle güle kullanın.
hızlı aracın yanına böyle konforlu ve nispeten daha az yakan araç iyi gitmiştir sanırım :)
Anlayamadığım son nokta en son fotonuz(bonus olan)? :confused: ön taraf karlı tofaş, arkası 159 ? :)
hayırlı olsun yasin güle güle kullan
Hayırlısı olsun dizel candır :)
iyi yapmışsın kanka maşallah hayırlı olsun
Hayırlı olsun abi.Kazasız belasız.
kazasız belasız maşallah italyanlara hasta olmamak imkansızz ;)
hayrlı ugurlu olsun yasin abi allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsın
Yasin hayirli olsun, kazasız belasız
Hayırlı olsun maşallahı var 159 un
Pek konforlu sayılmaz aslında 159 Çok serttir süspansiyonları diğer müdahillerine göre
Masallah kardesim şık ve agir bir araba ALLAH kaza bela vermesin
Hayırlı olsun Maaşallah, Gazihan'dan sonra çok farketmiştir :)
Maşallah Yasin çok güzel bi seçim bence... Görsellik, hız, yakıt hepsi tadında Allah kaza bela vermesin
güzel bir seçim , maşallah ..
Hayırlı olsun abi güle güle kullan :)
hayırlı olsun güzel araç almışsınız kazasız belasız binin inşallah:). bu arada ygz kaç kmde?
hayırlı olsun kanka allah kaza bela vermesin guzel arac bin ustune vur kırbacı, mazotlu nasıl olsa koklaya koklaya yardırırsın :)
Hayırlı olsun bence çok zevkli bir seçim olmuş.Her yönden ayrıcalıklı bir markadir alfa En azından bir trafik işiğinda ikinicisini görmeniz baya bir zor olur.
Hayırlı olsun. En beğendiğim otomobillerden birisidir 159'lar.
Güzel bir seçim yapmışsınız.
Güzel günlerde binmeniz dileğiyle..:)
Hayırlı olsun, kazasız belasız. :)
Hayırlı olsun abi MaşAllah..
Hayirlisi olsun cok guzel secim,alfa farklidir
Masallah kazasiz belasiz
Aha bu dişime göre olmuş yazılımla Cuma gece deneyelim geçersen Cumartesi fotoğrafını çekerim ben geçersem sen benim fotoğrafımı çekersin. Anlaştık? :)
hayırlı olsun çok güzel araç
ben de son sahibi olursun, nikah cüzdanı çıkarırısın diyenlere inat 147 almıştım.gerek donanımı, gerek karizması, yakıtı herşeyiyle fiyat/performans oranı güzel bir araçtı. aracı öylesine ilana koydum 1 haftada gidiverdi.
ruhlu arabalardır alfalar, çok iyi bir tercih yapmışsınız
Hayırlı olsun kırıkkaleden çıkması ilginç böyle aracın :) koku sensörü derken? :D