2007 jetta dizel dsg den sonra 2008 sline a3 cok kaliteli kardesim
Printable View
Masallah canlı duruyor kazasız belasiz
Maşallah kazasız belasız
Plakada TL paraparapara :)
Arabayıda mekanıda iyi bildiğimden oha diyorum sadece
Maşallah :)
Abicim karar ver artık yap bence :) kazasız belasız kullanman dileğiyle
Maşallah Allah kaza bela vermesin güzel araç.Yanlız araç içini bilmiyorumda dıştan s-line paket değil galiba :)
Maşallah Selçuk kazasız belasız :)
Aslan kiminki daha siddetli calacak diyemi yarisicaz yoksa kim daha cok db cikarcak diyemi yariscaz ya da ne icin yariscaz? 2 30 la en cok kim caldirirmi diycez yada tek 38 le kim daha cok db vurcakmi diycez ? Yada sen arabandaki benimde bildigim sisteminlemi kapismak istiyosun detay verde bende isin iddasini ortaya koyayim :) bos bos kapismak bana gore degil :)
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin abi :) ozhan abinin bi ara jbl plaka clio su vardı :D
Maşallah. Güle güle kullanın
test ettik onayladık :) maşallah güzel makina 4tane halkası olsun çamurdan olsun :)
Dış S-line paketin tamponları vede panjuru farklı şöyle oluyor :)
http://d1301.hizliresim.com/15/j/j03rx.jpg
Maşallah Allah Kaza Bela Vermesin ÇokKaliteli ve Güzel Duruyo , 60TL'lik Ses Sistemini Gerçekten Merak Ettim Resim Varmı Abicim ?
Dis sline olmadigi icin jant felan var oem dimi :) pankur belli olmuyor sanirim fotodan ama ayni panjur var, sahibindende bi dolu dis slinedada ayni tampon var :)
maşallah allah kaza bela vermesin ,jantlar s line sanırım tamponlar değil,ses sistemi varsa araçta resimlerini koyabilirmisiniz? motor tarafında izolasyon varmı ? Bizde geçen yaptırdık o fiyata hiç yaklaşmadı ama focal değil würth markası,çamurluk içleri,bagaj,kapılara yapıldı
bir de a3 golf kalitesi aynı diyenler var bende anlamıyorum neden böyle dediklerini ufak detaylar ,plastik kalitesi bariz farklı
Maşallah , iyi günlerde kullanın..Yanlız 60 bin liralık sistemi bende merak ettim :)
Kocaman maşallah
tesekkurler, bı takım mıdının amfısı thesıs quattro ıkı tane var surdan rakamına bakabılırsın :)
Fortin Auto Radio
mıdlerı audıson thesıs orchestra 3. bırının rakamıda 3200 usd cıvarında ondanda ıkı takım var
bass amfısı RE everest 10K onunda rakamı 2200 usd cıvarında
bunları toplayınca zaten sadece 30bının ustunde tutuyor :)daha kablosu capasıtoru sıgırtaları mdfsı ızolasyonu derken rakam nereye gıdıyo sız dusunun :)
TB turboyken nerdeydiniz out,A3'de tesko var iken neredeydiniz in :D
abi hayırlı olsun maşallah.
çok güzel duruyo maşallah bende çok baktım ama denk gelmedi bi tane kırmızı vardı adamla iletişim kuramadık bi türlü .
hayırlı uğurlı olsun tekrardan :)
Olsun abi sorun değil önemli olan aracımızı görmek desibel olarak
hallederız kardesım :)
Abi senin arabanın tamponları belki fotodan ben seçemedim ama dışı S- değil, başka fotolarına bakarsak daha sağlıklı olur aslında:) Janta gelince araç iç s-line paket olunca(bence en önemlisi zaten) koltuklar direksiyon suspansiyon jantlar direk geliyor zaten. Jant ve spor suspansiyon iç s-line pakette geliyor. İç s-line olmayıp sadece dış s-line dada tamponlar panjur jantlarda değişiyor .Yani her şekilde jantların değişiyor. :) Sahibindenki çoğu kullanıcıda jantlardan dolayı dış s-line diyor ama aslında öyle değil.
abi standart a3 ün ses yalıtım oldukça zayıf . bu 7bin lik yalıtımla yolda s klasse gibi huzurlu gidiyorsundur :) hayırlı olsun