eyv saolasin :)
Printable View
MaşAllah Allah kaza bela vermesin..
Geçen akşam yanımda gazlayan siz olablir misiniz acaba ? ;) Önce Bostancı sahil yolunda denk geldik,daha sonra da Bostancı sanayiye doğru E-5 te karşılaştık sanırım,ben sanayiye doğru döndüm siz devam ettiniz. Plakaya dikkat etmedim ama araç birebir aynı idi.
--
Bu arada araç gerçekten güzel kazasız belasız sürüşler dilerim. Eğer yanımdaki siz iseniz; egzoz sesi harika
maşallah gardaşım , Allah kaza bela vermesin tekerini düz bastırsın. Bu arada özledik siz geldiniz biz geldik değil buluşalım birgün semt gün farketmez uygun olduğun zamanı bildir bize :) diğer gardaşımada selamlarımı iletirsin :)
maşallah güle güle kullanın
hayırlı olsun güle güle kullan, kazasız belasız işallah...
hayırlı olsun..bu arada bge satıldımı
BGE satılık ve üzerindeki tüm parçalar ile düşünen Gürkanı arasın çok hesaplı vericeğini biliyorum
kombinasyon çok güzelmiş maşallah diyelim gülegüle kazasız belasız kullanman dileğiyle..
Maşallah gerçekten çok güzel bir seçim,yılbaşından önce benimde bir arkadaşım aldı aynı renk aynı donanım 91 gibi bir rakama geldi,size ne kaça geldi acaba?
Çok güzel araç,motoruna yapılabilecek bir şey var mı JCW'lerin ? Hep merak ettiğim b ir araçtır.
hayırlı olsun kardeşim ne zaman deniyoruzzzz :D