anladim :)
Printable View
nazar demesın dumur oldum
.maşallah.
Barış hoşgeldin ve maşallah :) Jantlar gunmetal de güzel olur
çok güzel aracın kazasız belasız.jant hariç güzel:D
Maşallah çok temiz görünüyor ;)
İğrenç jantlar. Kara jant tak adam gibi görünsün araban. Sök at şunları. Sonra borbetmi alıyorsun ne alıyorsan al ama sök kara jantlarını tak önce. Sonra sunrooftaki o siyah folyoyu sök at. İğrenç duruyor. Farlarını ya hepsini orjinal yap yada angelları takım olarak tak. Yarım yamalak iş yapma. 2-3 tane orjinal kaldınız onada iyi bakın bari. İleride alıcam boş kasa motor var nası olsa yavas yavas toplıcam bi tane daha ;)
rex ımızı hatıraldım duygulandım be şimdi ya off:(
jant ısı ıcın bıraz daha para gerekıyor ucuza halledebılırsem her an bısıler yapabılırım bellı olmaz,angelların takımı ıle ısım olmaz ben zaten angel olsun dıe almadım ıcı gozuken merceklı ve sıyah tabanlı bır farım olsun dıye aldım ve tekli angel zaten benımkıler bı ara o angellerıda ıptal ettırebılırım yurt dısındakı bır cok ornegındede böyle kullanılıyor crx lerde bu farlar ebay e bak gorursun artık jdm corner le bırlıkte satılıor bendekı sıyah zemınlı farlar ben memnunum takmam sıyah corner lerı
çok temzi ve diri duruyo maşallah
jantlar degisse yeter ki bence genede gayet temiz duruyor kazasiz belasiz binersin insalla gule gule sur :)
yapınca oluyor...cok tatlı olmus ...kazasız belasız....
ne güzelmiş ya. jantları değiştir yeter :)