her hali hoşuma gidiyor aracın yahu :) ben angel ile de orj farıylada seviyorum valla :) karartılmamış aklıma geldi ama denememiştim belki bir takım daha alarak onuda deneyebilirim :)
Teşekkürler
Printable View
Renk seçimin güzel stopları değiştirip spoon ayna koyarsan olay tamamdır kazasız belasız.
maşallah.. bu sene iddali renkler olacak yaza belli:D
Rengiyle bir muhteşem olmuş MaşAllah hayran kaldım..
Maşallah önceden bu arac satılıktı hatta renginden dolayı vtec almaktan vaz gecıcekdım :)
saolun. Bence de yaz hareketli geçecek. güzel bir tech buluşması olsa da toplansak :))
Teşekürler kardeşim :)
valla yorumlardan çıkarttığım sonuç ile 99 stop, orj far (muhtemelen eskileri yerine karartılmamış takım alıp takabilirim) birde spoon aynalar ile değiştirme yoluna gidebilirim yakın zamanda :)
sizin aracın rengi de çok farklı ama ya mükemmel duruyor maşallah :) 1.4is ama yaza motor için de planlarım var ama bakalım :)
oem karartılmış farlar daha güzel ama bence angellarda kötü durmamış.Aracın rengi çok güzel ve çok da güzel yakışmış bi jantlar çok hoşuma gitmedi.KAzasız cezasız sürüşler
Angellar olmasaydı yurt dışı forumlarından falan bile sanabilirdim fotoğrafı görsem. Angellar işi çok bozmuş,bence acil olarak eski farlara dönülmeli. Onlar dışında kusursuz güzel. Kazasız belasız maşallah.
maşallah araç ii olmuş.
octavia 34RS plakamı?
maşallah renk çok hoş olmuş
Maşallah, güzel duruyor ancak ;
Renk olarak çok iddalı ama görünüş çok sade duruyor. Tampona ön ek, orj siyah çıtalar takılabilir hareketlilik için. Ayrıca farlar orj siyah tabanlı olsa daha iyi olurdu. Ek olarakta 2 adet kırmızı sparco :)
Görüşlerim bunlar.
Maşallah araç çok güzel ve ilgi çekici olmuş...
Benim aracımda da angel var ben seviyorum ama sizin kasalarda karartılmış orjinal ön far çok güzel duruyor.Birde benim kendi fikrim öndeki kırmızı "H" logosu araca olmamış nedense mavi renkte sırıtmış gibi ?
maşallah aracınız güzelmiş nerde görebiliriz:D
renk başarılı
far,logo ve plakalık degişikliginden sonra daha da başarılı olur tabi benim şahsi yorumum
böyle bir kaplamanın maliyeti nedir arkadaşlar hb honda için ? bilen varmı ?