Hay Maşallah kazasız belasız.
Mazda'lar çok iyi araçtır, hele ki bu araç gönlümde taht sahibidir 323 F olarak. :)
Printable View
Hay Maşallah kazasız belasız.
Mazda'lar çok iyi araçtır, hele ki bu araç gönlümde taht sahibidir 323 F olarak. :)
Maşallah biblo biblo :)
Vay arkadaş bu kadar temiz araçları nerden buluyorsunuz bilmem :) Efsane güzel.
maşallah çok temiz en az prelude kadar.. :)
valla sorucam içimde kalmasın bu yaşlı amcalarla nerede karşılaşıyorsun?
yoksa telefon ile arayıp konuştuğunu unutuyorsa yaşlı mıdır? diye düşünüyorsun :)
süper araç kazasız belasız
Maşallah...Kazasız belasız kullanın...
Bir sey sorucam hatirladigim kadariyla 323 ler karburotorlu 323f ler enjeksiyonlu degilmiydi ?
maşallah kazasız belasız
Hadii.. E buda çok güzel şimdi :)
Maşallah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Çocukluğumun arabasıdır.. Aynı zamanda Celica'nın 4 kapılısı olarak hayal etmişimdir hep :)
maşallah subhanallah :)
Küçüklüğümde O Zamanlar Sıfır Zamanları Mahalleye Bitane Kırmızısı Gelmişti Ne İlgi Çekerdi Hasta Olurdum Arabaya :) Maşallah Sizinkinde Nokta Temizlikte Allah Kaza Bela Vermesin Bu Temizlikte VTİ veya GTİ Bulmanız Dileğiyle :)
kardeşim bursada gerçekten çok temiz araçlar var.
hele hanımın dayısında bide eniştesinde
24.000 kilometrede uno var yok böyle temizlik. 96 model hep garajda paso temizliyor bakıyor.
dayısında ise 2002 model mi ne 57.000km de skoda fabia var. 1.0 motor sanırım.
gerçekten bursada çok velinimet var...
Bursa'da garajlarda birçok yatan biçok araba buluyorum böyle modeli düşük kilometresi az olan ama sahipleri satmıyorlar yoksa neler war neler :) Bir tane takip ettigim cekirgede corolla war ae101 kasa 96 model gli 34 bin kmde ama alamıyorum :(