Maşallah kanka güzel oluyor bu :) Maske siyah olsaydı bu kadar göze batmazdı bence... kazasız belasız kardeşim :) Görüşelim bi ara sülo falan.
Printable View
Maşallah kanka güzel oluyor bu :) Maske siyah olsaydı bu kadar göze batmazdı bence... kazasız belasız kardeşim :) Görüşelim bi ara sülo falan.
maşallah donanım olarak oldukça iyi farklı arabalar görmeyi özlemişiz kazasız belasız olsun inş :)
Pis scenicci seviyorum seni yavrum araca bişey dememe gerek yok mal ortada :D
- Kankacııım ellerine sağık scenic'imize Maşallah gerçekten 10 numara kaliteli bir araç oldu :)
güzel bir jantla ve orjinal karartılmış farlar ile nokta olacak :) Kazasız Belasız :)
41=Kafası Güzel Spec :D
Cok guzel arac masallah..
sunroofları folyo ile birleştir bence.
maşallah rengi çok güzel
Maşallah çok tatlı görünüyor.
MaşAllah kazasız belasız değişik tarz ama çok güzel :)
Araç diri Maşallah ama bir iki tavsiyem var nacizane;
Maskenin siyahını yaptır, ucundaki şerit yeri kırmızı olsun ve Renault armasını maskenin dışından monte et, Onuda folyoyla siyah renge çevirebilirsin.
Farları karart, American parkta şart olur,
Ve en son Beşiktaş baskı App + Pleksiglas Plakalıklarla beraber sonlandırabilirsin şimdilik. Sonrasında jant falan olabilir.
Tekrardan Maşallah Kazasız, belasız.
Eyvallah Hakan abi :) American Park zate mevcut farları karartmaktan ziyade RX4`lerin farları fabrikasyondan karartmalı maskenin siyahını bilerek yaptırmadım abi krem renk yaparak dikkat çekmek istedim. APP plaka yapıcaklarımın arasında var hayırlısı ile yazın herşeyi bitirmiş olucam
Güncel....
maşallah bizim scenicimize :) çok güzel oldu arda...