vay aliminyon ben 75hp lik güce yıllık 1124 lira veriyorum lan :D satmaktanda vazgeçtim nasıl olsa evleniyoruz şimdiden evlat olsun. tır ehliyetinden sonra haftaiçi: 3.35i haftasonu: scania mı :D
Printable View
Abicim hayırlısı olsun güzel seçim :)
Gerçekten çok güzel rakam ama henüz ben o rakamlara inemedim:)
Hafta içi 3.20d hafta sonu 3.35i resmi tatiillerde Man tgx18.400-özgül havuz dorse;) saygılaR!
Teşekkür ederim kardeşim :)
8LT yi anca yokuş aşağı kompresörde alırsın zaten asudhauhduahsduahd
Stok daha fazla yakacak araba. Şehir içi 15.4 olur ortalaman. Şehir dışı en iyi 9 lt olur, zaten oda arabaya hakaret olur.
8 litre yakan 335 varsa getirin tr de dizel diye satarız :)
Ben susayim foto konussun :D
moruk 100km yokuş aşşa neresi var baltimore da :D
Yahu distance traveled e baksana :D 195km yer yer sehir ici ve otoban :)
Valla 8 litre bana imkansız geliyo 15 ortalama ile geziyorum. Bu arada imkansız geliyo derken yapılmamıştır anlamında değil ben o kadar sabredemem diye söyledim yanlış anlaşılmasın. :)
Surekli 14 galon ( 56lt ) alirim ve 1 depo ile sehirici-disi, trafik vs ortalamam 330mil yani 528km yani ~10lt. Sabir, yol var ise 10lt ler gorebilirsiniz :)
Kankacim tek ihtiyac biraz sabir ve o da bende fazlasiyla var :D Cruise controle alip SIKILMAMAK icin yanina kahve, kek vs aliyorsun hahaah :)
Şu ana kadar 450 liralık benzin aldım çeyrek depo var araçta daha toplam gittiğim yol 650km. Vay amk. 3.35d aranıyor :D
Buda mpg olsun :)
http://i1214.photobucket.com/albums/...ps148d496c.jpg
Araç çok güzel duruyor. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Jantlar bütün tablonun en güzel yeri ama tabii ki.
hayırlı olsun güle güle kullan :)
çok güzel. kazasız belasız binin inşallah. benim de aklımdaki araçlardan birisi bu. lag var mı araçta hiç ?
çook güzel bı tercıhte bulunmussun hayırlı ugurlu olsun :)