Gonlunce Allah kaza bela vermeden binersin senin rizkinmis demek kavustuguna cok sevindim :).
Printable View
Gonlunce Allah kaza bela vermeden binersin senin rizkinmis demek kavustuguna cok sevindim :).
Maşallah zevkle okudum konuyu ne kadar güzel birşeydir insanın hayalindeki arabayı alabilmek :) Bnece bir app ile çok daha hoş olacaktır Allah kaza bela göstermesin :)
kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız sarıkız güzelmiş :D
Maşallah araç rengi canlılığını hafif yitirmişmi yoksa fotodanmı öyle duruyor her şekilde harika :)
Allah kaza bela vermesin, maşallah kısmet böyle bir şey.
Rengi açılmış detailingden sonra resmen:D maşallah
Valla keyifle okudum ve sevindim açıkçası hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
Hiç sıkılmadan keyifle okudum, ''nasip'' kelimesini ancak bu durum açıklayabilir.. Taa ilk günden bu aracın sizin nasibiniz olacağı belliymiş. Allah kazasız belasız binmeyi de nasip eder inşallah.
Sizinkisi Bir Aşk Hikayesi :D , Heralde Birdaha Satamazsınız Diye Düşünüyorum Maşallah Gerçekten Çok Diri Duruyor Allah Kaza Bela Vermesin.
Araba cok guzel masallah,plakasida + bi hosluk katmis ;)
maşallah çok iyi görünüyor
hayırlı olsun çok sevindim senin adına, şimdi sen o fotoğrafını çektirdiğin aracı mı aldın:)
kör oldum...
Anlatım tarzınız çok hoş :) Araç da bir o kadar güzel maşallah...
O güzeller güzeli sarı kız ile bir ömür mutluluklar ;)
amcalar teyzeler bunlardan almak lazım arabaları :D maşallah kazasız belasız
Çok güzel araç. Özellikle arka çaprazdan bakmaya bayılıyorum bu kasa S3 lere. Jantlar desen harika..
Hikayeyi de baştan sona okudum. Rastlantı ya da kaderin böylesi :)
Kazasız belasız güzel günlerde kullan.
Olm yine eski günleri hatırlattın :D hehehe
Tekrar hayırlı olsun...
can orjinalliği fazla bozmadan, bir APP, prokit eibach, çok çok ince bir cam filmi (belki) , powerflex bushing kit ( şanzıman için olanlarda diesel versiyonların titreşimsiz olduğunu belirtiyorlar)
alınırsa, tadından yenmez keyifli bir s3 olur :)
zamanla görüntüden sıkılırsan ( hiç sanmıyorum gerçi) , jantları gunmetal yap geç.
kazasız belasız bin inşallah :)