merhaba aracınız çok güzel eski 34 SDY 75 demek ki Maşallah
![]()
![]()
Maşallah sarı çok başka.Allah nazardan saklasın..Bİkaçtanede kendi fikrimi sölemek istiyorum..Ön cam hariç flimleri söküp,çıtaları siyah yapıp,stoplarıda kırmızı ledli yapıp ön plakayıda kare yapsann tadından yenmez.Otur karşısına izle sonra![]()
ome-R
sarıda fılmsız cok cıplak oluyor kardesım yaa arka stopları dusunuyorum kare yapmayı app olaraksaolasın fıkırlerın ıcın
Uploaded with ImageShack.us
ön tampon çok hoşuma gidiyordu ama bu hali de güzel tekrardan Maşallah.![]()
Kazasız belasız sarı çok yakışıyor gerçekten bu araca.. Camlar harbiden çok koyu geldi banada belki fotodan da olabilir..
hoşgeldiniz kendinizide tanıtsaydınız önce,çıtaları siyaha çevirirseniz daha güzel olacaktır
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
MAŞALLAH Allah kaza bela vermesin o arabanın eryerini özenle bakmışımdır kıymetini bil kardeşim suanki hali 10 numara hiç ugraşmaVAZGECİLMEZ SDY
26plaka bordo XS in sahibi arkadaşımdır bahsetmişti aracınızdan maşallah kazasız belasız...
Bundan önce şeytan kırmızı 07 plaka varmıs sanırım sizde siyah led stoplu stop camları kırıktı sanırım.Baya görmüştüm o arabayı ben ıspartadayken
Maşallah tekrar kazasız belasız
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Maşallah kazasız belasız,begendiğim 106 lardan birisiydi SDY 75
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
DR. Shrick Egzantrik ( 280/280 ) / KentCams PT 52 Cadde Wiseco Forget Piston 12.2 sıkıştırmalı
13/61 Ayna mahruti Superchips 51 lik düz boru supersprınt egzos peugeot sport kazan kn fıltre
eibach 5 cm yay typer vıtes topuzukoni sertlik ayarlı amortisör vs vs ledli stop far falan filan :P
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)